Kvastar från trådar

Vi möter regelbundet människor vars händer pryder modearmband. Dessa tillbehör står i skarp kontrast till de glänsande smycken, prydda med strass och stenar, så de används ofta av dem som vill sticka ut från mängden. Om så önskas kan de väva någon nålkvinna. För att göra detta behöver du bara behärska konsten att rita planer för ritningar och lära dig hur man knyter knutar korrekt.

Förutom ett intressant utseende är dessa armband en symbol för vänskap och kan enkelt dekorera händerna på oskiljaktiga flickvänner.


Vilken typ av tråd att välja?

Väv flätor från vanliga trådar av en mulina. Tunna sytråd och garn för vävning är strängt olämpliga, eftersom de skapar en ojämn tyg. Trådarna i en moulinet har den nödvändiga styrkan, och en bred palett av färger gör att du kan experimentera med ornament och inskriptioner. För arbete kan du använda trådarna av följande tillverkare: DMC, Anchor, Madeira, Belka, Gamma.

För ett armband av trådbultar, försök att välja trådar som är av högkvalitativ färg och inte blekna i solen. I detta fall kommer din fenechka att förbli ljus och attraktiv under en längre tid. Den tid som spenderas på att fläta armbandet beror direkt på trådens tjocklek, eftersom ju tjockare tråden desto större knuten blir och ju färre knutar kommer att krävas för att utföra tillbehöret. Men det finns också nackdelen av myntet: På bubblor med fina trådar kan du utföra en mer detaljerad detaljerad ritning, medan på armband med tjocka trådar skapar stora knutar en punktstruktur.

En mängd olika kulor från trådar

Det är fantastiskt hur man, med hjälp av vanliga trådar, skapar ovanliga bägge armband som belastas med positiv energi. När du tittar på dem får du känslan av att de har samlat in alla de ljusaste färgerna på planeten, som kombinerar dem med en invecklad prydnad. Idag representeras följande prover i sortimentet:

  1. Baubles of pärlor och tråd. Dessa kreativa armband gör en bit av en semester i den dagliga bilden av tjejer. Med hjälp av pärlor, zigzags, ovaler och olika ornament är vävda på ytan av baubles, som ser väldigt original. Armband med pärlor kombineras ofta med armband från strängar.
  2. Baubles gjorda av tråd med ett mönster. Folk prydnad, en modern tematisk ritning eller helt enkelt en inskription - allt detta är rikligt dekorerade med trendiga baubles. Utan ett mönster ser ett sådant armband ut tråkigt och friskt utan att orsaka känslor.
  3. Band av band. För dessa smycken krävs inte trådar. De är gjorda av tunna satinband, som är sammanflätade på ett speciellt sätt. Resultatet är ett solidt enkeltarmband som liknar en pigtail på distans.

Om du bestämmer dig för att självständigt utföra en fresco och vill följa alla genomförandebestämmelser, måste du vara uppmärksam på färgens symbolik. Det avkodas enligt följande:

Således kan du, genom att välja flera färger, visa din inre värld eller anpassa dig till en viss våg. Det finns också stabila kombinationer av färger som förmedlar viss information. Så, en kombination av lila och gul betecknar vansinne, och grön och vit - vit magi och tro på Gud. Den mest populära kombinationen under hippie-subkulturen var en kombination av rött och vitt. Det symboliserade "fri kärlek", som var en av de viktigaste världsutsikten av hippie-subkulturen.