Konspiration för en man att lyssna på sin fru

Tider när man trodde att mannen - familjen chef, har gått länge sedan. Idag, i många par, har kvinnor en ledande ställning. Många män gillar denna situation ibland irriterande och för att undvika skandaler, kan du använda de gamla ritualerna.

En konspiration i fullmånen för en man att lyssna på sin fru

Man tror att det är på fullmånadagen att kvinnans energi är av särskild styrka, så alla ritualer som utförs kommer att vara effektiva. För denna ritual måste du förbereda flodstenarna, som du kan få från din flodbotten med din egen högra hand. Gå hem, prata inte med någon. På morgonen nästa dag sätta stenarna i en sikta och genom det hälla vatten i glaset och säga denna konspiration så att mannen lyssnade på sin fru:

"Bottensten är tyst, säger ingenting.

Han är förankrad i min vilja,

Kommer att leva från och med nu i fångenskap.

Så skulle min man, en Guds slav (namn)

Jag, Guds tjänare (namn), lydde,

Han böjde sig framför mig.

Ut ur min vilja brytte jag inte.

Jag är hans mat, jag och vattnet.

Jag är hans pappa, mamma och jag

Må min vilja göras för alla.

Hur är dessa stenar tysta, så

Avbryt inte mina ord.

Nyckel, lås, tunga. Amen. Amen. Amen. "

Du måste ge mannen en drink till mannen. Riten kan regelbundet upprepas för att fixa resultatet.

Konspiration för en man att lyssna på sin fru

Om makan nyligen motsätter sig och arrangerar skandaler, kan du göra en enkel ceremoni med hjälp av ett kyrkt ljus. På den måste du skrapa ut din mans namn med en nål. På natten, innan du lägger dig, tänd ett ljus och säg dessa ord:

"Solen med månen kommer att vara överens, jorden med vatten och (mannens namn) med mig (fruens namn). Som troende är människor lydiga mot Herren, så han kommer att bli dämpad för mig. Amen! "

Konspiration upprepa tre gånger. Låt stearinljuset helt brinna ut och göm det i en hemlig plats. Resultaten kan ses i en månad.

Konspiration så att mannen inte lyssnar på mor och syster

Om en älskad man och ett steg inte kan göra det utan hans familjers råd, medan du överväger dem mest intelligenta, kan du utföra en ritual. För honom är det nödvändigt att förbereda en handduk, på vilken kistan sänktes i graven. Det är viktigt att göra riten inte tidigare än nio dagar har gått sedan dödsfallet av den avlidne. Att börja ritualen är exakt vid midnatt. Lägg handduken på golvet, stå på den och läs en sådan tomt så att mannen inte lyssnar på sin svärmor:

"Eftersom den vise mannen inte rådgör barnet, så gör slaven (namn) inte råd till slaven (moders namn). Be rådad, ta en titt på mig, Guds slav (namn), från och med nu, för evigt och för evigt. Amen. "

På morgonen, låt handduken torka av. Därefter begrav det på en ödemark så att dess energi inte är närvarande i huset.