Demi-season jackor

Hösten är en förändrad tid. Under denna period växer vädret hela tiden från molnigt till soligt, från en våt och blåsig morgon på en torr och varm dag, med en fin regnregn. Och plocka upp en garderob vid denna tid är extremt svårt. Hjälp för att lösa problemet kan demi-season jacka med en huva. Det skyddar dig enkelt mot vind och regn och håller också ditt hår. Det viktigaste är att välja rätt stil.

Vad ska jag leta efter när man väljer en demisäsongjacka?

Till att börja med är det nödvändigt att förstå, det betyder faktiskt en demisäsongjacka. Demi-season kläder är en som är bekväm att bära under lågsäsongen, när det redan är kallt i regnrockar, men det är för tidigt att få dina dunjackor. På grund av behovet av att anpassa sig till förändrade väderförhållanden kännetecknas sådan klädsel av att det i regel finns en avtagbar foder, avtagbar huva, ibland ärmar. Bra kvinnor är demisäsongjackor, som Italien producerar, de kännetecknas av sådana egenskaper:

  1. Vattenbeständig. I det avseendet, särskilt bra läder demisäsong damjackor. Kombinationen av regn och kall piercerande vind är särskilt farlig för din hälsa under hösten våren, när allt i staden är dåligt kyldt, så skydd mot att bli våt när du väljer en jacka är en prioritet.
  2. Skydd mot vind. I det avseendet är det också en läder-demisäsongjacka, men den kan väl ersättas med en jacka från demi-season parka . Denna typ av jackor är speciellt konstruerad på ett sådant sätt att man skapar ett extra luftlager och att neutralisera den kalla vinden med hjälp av ett tätt pälslag.
  3. Längd. Den mest föredragna är en långsträckt kvinnors demisäsongjacka. Det ska åtminstone stänga nedre delen av ryggen, maximalt - täcka röven. Det här kanske inte alltid är lämpligt om du till exempel föredrar att gå på jobbet i sundrasser eller kjolar till mitten av låret, men det är väldigt bekvämt att gå. I en lång jacka kan du alltid sitta ner på en bänk för att beundra gulfarken, utan rädsla för frysning eller förkylning.

Vilken jacka ska du välja?

Tämligen oförskämd kan alla halvsäsongjackor delas in i två grupper: kvinnors demisäsongjackor på sintepon och jackor med päls. Var och en av grupperna har sina fördelar och nackdelar. Så, vadderade kvinnors jackor med demisäsong med fyllning av synthepone är mer motståndskraftiga mot fukt och lätt att ta hand om. De kan tvättas i en tvättmaskin med resten av dina kläder, inte oroa dig för det efter tvätten kommer du inte att kunna föra fodret i ordning. Den är lätt bruten av händer och förblir lika fluffig som i den nya produkten.

En liten hemlighet: Om du inte gillar att smasha sintepon eller nappfyllnadsjackorna för hand, kan jackan i skrivmaskinen tvättas tillsammans med 3-4 bollar för tvätt (du kan ersätta de vanliga bollarna för stor tennis). De tillåter inte att fyllmedlet släpper ut och följer dess jämn fördelning under tvätt.

Snygga kvinnors demisäsongjackor med päls kännetecknas av större värme och ovanlig design, men de har för det första en tendens att svettas och för det andra inte gillar maskintvätt. Klar den här jackan måste hanteras med en mochalochka eller en ångborste. Men om denna komplexitet inte stör dig, finns det inga andra kontraindikationer för inköp, en sådan jacka är en idealisk variant för övergångsperioden - både på hösten och på våren. Särskilt om pälsfodret är löst och jackan kan användas som en lätt vindbrytare eller kappa.