Klänning med sneakers - vad ska stylisterna säga?

Den energiska och aktiva livsstilen hos moderna modekvinnor kräver praktiska och förtroende för kombinationen av garderob. Det är dock viktigt att vara feminin och raffinerad för att framhäva yttre ljushet och ömhet. En av de mest snygga och framgångsrika lösningarna för att kombinera alla kvaliteter är en klänning med sneakers.

Kombination - klänning och sneakers

Ensemblet av romantiska kläder och kezhualnoy skor - inte en nyhet på modernt sätt. Detta beslut gick igenom alla steg i stilistiken - från tawdry mauve till trendig trend. Efter några år sedan ansåg stylister en sådan duet omöjligt. Hittills är frågan om hur man bär en klänning med sneakers anses retorisk. Designers experimenterar med stilar, både kläder och skor. Gata eller sportavslutning kompletterar ofta företag, kezhualnye, romantiska och till och med bröllopskläder.

Mode kombination - klänning och sneakers

Klänning med sneakers 2017

Under den nya säsongen skärpte konstruktörerna en viss grad av tillåtna ensembler av kvinnliga kläder och sportskor. Med den här lösningen kan du skapa ännu mer snygga, originella och intressanta bågar. Valet av klädmodeller har blivit mer varierat. Klassiker är fortfarande en duettstickad klänning med sneakers 2017, men populära och ljusa romantiska bågar, eleganta strikta stilar, samt kreativa inom produktskärning. Och för att matcha din bild med de senaste trenderna är det värt att överväga ett antal regler för att skapa det:

 1. En kombination av tygstruktur . En viktig punkt är korrespondensen av säsonglighet i design, både den övre delen och slutförandet. Lätta och känsliga klänningar används bäst med öppna skor av fint material, midsäsong och vinterkläder ska kombineras med höga och uppvärmda modeller.
 2. Färgmatchning . Det är nödvändigt att ta hänsyn till harmonisk färgning. Inte bara monokroma modeller ska matcha varandra, men också utforma med utskrifter och inredning.
 3. Universal klassiker . En win-win i valfri form kommer att vara vita eller svarta skor. Sådana element kommer att passa någon.
 4. Åldersgränser . Vid de senaste åren insisterar designers på ensemble av en kvinnlig garderob med keshuralbasis för ungdomar. Damer i deras ålder borde bättre överge sådana kombinationer.

Vilka klänningar kan jag ha med sneakers?

Huvudproblemet med att skapa en vacker och praktisk båge är valet av klädstil. Trots allt presenterade designersna årliga förbättringar av förra årets trender och snygga nyanser. Låt oss se vilka klänningar som bärs av sneakers idag:

 1. Stickade varor . De mest populära är modeller av elastiskt och bekvämt material. Denna lösning är relevant för alla typer av utseende och i vilken längd som helst.
 2. Soluppgången . De mest fashionabla klänningarna till den här säsongens sneakers är utformade med en flygande kjol. I mode och korta produkter, och klassisk retro stil till knäet.
 3. Sarafan . En enkel skärning på selar är en idealisk lösning under sommarsäsongen. Sarafan betonar perfekt förfining, ljushet och elegans i bilden.
 4. Stiltröja . Det mest verkliga valet under kallperioden är en mysig stickad produkt med en hög nacke, lakonisk båt eller en attraktiv halsringning .

Sportklänning med sneakers

En win-win-alternativ betraktades alltid som en båge i en stil. Samtidigt är sportklänningar för sneakers inte mindre olika än vardagliga eller romantiska stilar. Den mest framgångsrika och bekväma kommer att vara en tennismodell med en tight top, en flared kjol och en låg midja. Sportskor kommer perfekt att komplettera och raka skuren en T-shirt eller T-shirt. Framgångsrik trimning av trapezoider och jämn silhuetter kommer att vara en kortare ärm ¾. Och snygga modeller av polo kommer att betona ägarnas förtroende och noggrannhet.

Sportklänning med sneakers

Lång klänning med sneakers

Huvuddragen i valet av stilar i golvet är lätthet och flygande effekt. Bilden av en klänning med sneakers förutsätter både rak och bred sida. För långa modeller är det inte överflödigt att trimma med flounces, ruffles längs kanten av kjolen, höga skärningar på sidorna. För att betona elegans och harmoni är det värt att bo på den valda midjan. I det här fallet kan toppen vara både tätt monterad och fri.

Lång klänning med sneakers

Jeans klänning med sneakers

Ett annat bra val är denim kläder. Detta är ett universellt alternativ för någon säsong. Sommarklänningar med sneakers är representerade av sarafaner och lätta trapezoider, ofta kompletterade med nakna axlar, flänsar längs kanten av nacken eller höljet. För demisäsongen och kalla perioder är modeller från tätt material mer lämpliga. Här kan valet av ett snitt vara både tätt passande och fritt. Mode denim produkter är mättade med ljusa färger. Mörka eller ljusa insatser, scrapes, varenkaffekt och ragged dekor - en elegant finish som passar perfekt med sportskor.

Jeans klänning med sneakers

Nudelklänning med sneakers

Sexig och attraktiv silhuett, som betonar en snygg passform på knäet eller mittkvalven, ser bra ut med bekväma och praktiska skor . Det här beslutet är relevant inte bara för halvårsperioden, men också för den varma säsongen. Smala klänningar med sneakers till sommaren presenteras med kortärmad T-shirt, slitsar på skalen, en öppen halsringning. Material är viktigt här. Varma produkter är gjorda av tätt stickat eller kombinerat med elastan bomull. Ett enkelt alternativ innefattar andningsviskos, tunn stretch och andra.

Nudelklänning med sneakers

Klänningskjorta med sneakers

Den bästa lösningen, harmonisk i stil, både i kläder och skor, anses vara en bekväm och lätt stil med knappar. Denna garderob representeras, kanske den största variationen. Sportbasen kompletterar perfekt både korta och långa modeller. På mode, bilder med fria och breda silhuetter, manliga modeller och feminin passform. För att lägga ömhet och romantik, är det värt att kombinera kvinnors sneakers med en klänning dekorerade med spets eller genomskinliga insatser, en ficklampa ärm, pastellfärger.

Klänningskjorta med sneakers

Klädväska med sneakers

Den mest otroliga men inte mindre intressanta är ensemblet av kezhual tillbehör och strikt stil. En sådan duet bästa visar möjligheten att försöka i modern stil. Designers erbjuder en kort och en midi-klänning med sneakers. Den klassiska snittet av kläder nekar inte närvaron av efterbehandling - Basques, falska smycken, en hemline och kjolasymmetri . En viktig egenskap hos sådana bågar är efterlevnaden av laconism och återhållsamhet. Välj inte skor med starka färger och snygg design.

Klädväska med sneakers

Överviktig klänning med sneakers

Framgångsrikt och snyggt tillbehör i gatustilen ser ut med modeller av bred och formlös skärning. I det här fallet är de mest lämpliga enkla hoodiesna med en längd av mini eller midi. Det populära ensemblet för sommaren var en lång klänning med höga sneakers. Overzeasen presenteras som slutna och franka kurvor - på remmar, på en axel, med asymmetrisk nederkant.

Överviktig klänning med sneakers

Mini klänning med sneakers

Ägare av långa smala benstylister rådde att inte dölja sin värdighet under långkanten. Korta mini-modeller kommer alltid att locka uppmärksamhet hos andra, betona färskhet och ljushet i utseende. En tjej i en klänning och sneakers betonar hennes läskunnighet för att skapa en snygg bild. När allt kommer omkring, i ensemblet av korta kläder och sportskor, kommer sådana egenskaper som praktiska och förtroende fram i framkant, men samtidigt förfining och sexualitet . I modet av en tight tröja och en romantisk sol, åtskrukade fall och lösa överaller.

Mini klänning med sneakers

Aftonklänning med sneakers

Skapandet av en bild med feminin kläder och sporttillbehör i Kazhual stil ingen är inte längre överraskande. Så går majoriteten av modekvinnor som spenderar mycket tid på sina fötter, leder ett aktivt och energiskt liv. Men om du vill besegra andra med din kreativitet och ovanlighet, komplettera elegant och elegant aftonklänning med bekväma skor. För att matcha de senaste trenderna, var uppmärksam på sådana idéer:

 1. Snörsklänning med sneakers . Ömhet och luftighet i öppningsmaterialet är intressant och snyggt i kombination med skrovets grovhet och enkelhet. För eleganta bågar är en passande miniklänning eller retrostil med en flygande kjol, passande silhuett och en ficklampa är lämplig.
 2. Keds under en tulle klänning . Kombinationen av frodiga produkter med gatuavslutning kom till mode, när toppet av popularitet steg tulle kjol. Denna trend är fast förankrad i den moderna kvällstilen av vackra klänningar.
 3. Bröllopskläder . Ensemblet av bekvämlighet och förfining rörd och faktiska bågar för bruden. I det här fallet kommer det lämpliga valet att vara kläderna på en frodig snitt och korta stilar.