Klackar för tjejer

Flickor från den allra första tiden vill se ut som deras mammor, filmskådespelerskor, tv-stjärnor. Och det uttrycks inte bara i begär för kosmetika, men också i önskan att bära vuxna kläder och skor. Till exempel, skor med klackar, unga modekvinnor försöker med stort nöje, bara börjar gå.

Kan jag bära häl till barn?

Höga skor kan skada ett barns hälsa - detta är en enhällig åsikt av läkare. Även om den vuxna damen har tillväxt och fotstorlek, är hon som en vuxen tjej knappast så stark att hon kan klara av en sådan belastning.

Det betyder inte att hälen inte kan bäras alls, du behöver bara välja den korrekt. Ortopedister rekommenderar att man köper barnskor med en liten häl - de kommer att rädda ett ben från plana fötter och ryggraden från skolios, krökning och andra problem inte bara med ryggen utan också med några inre organ.

För varje ålder måste du välja din höjd:

Barnskor med en högklack till ett litet barn är kontraindicerade, bär dem inte ens under en kort stund, eftersom de kan orsaka svullnad i benen, faller och följaktligen skada. Föräldrar handlar ibland om dottern, men äventyrar därmed hennes framtida hälsa och ibland berövar hon möjligheten att bära en häl i vuxenlivet på grund av de redan bildade problemen i hennes barndom.

Hur man väljer barnskor med klackar?

Det finns flera regler som styrs av vilka du kan välja vackra och bekväma skor till din prinsessa:

Om du verkligen vill kan du?

Således är det klart att hälen på hälen är annorlunda. Självklart skada inte psyket hos ett barn som, som en klasskamrat, vill se mer mogen och snygg. Det är nödvändigt, som i något annat fall, att hitta en kompromiss och förklara för flickan vilka irreversibla följder som kan leda till en galen följa mode och gå till affären för att köpa "rätt" skor.

Hjälpa charmeren att göra ett val för moderna, bekväma och vackra skor, där hon kan se attraktiv och till och med orsaka beundran av sina kamrater utan hälsoskador. Idag erbjuder många ryska och utländska företag högkvalitativt skor, till exempel Dummi, Noto Kids, Betsy, EcoTex Zebra, Kakadu, KENKA, Children's Speedway, Zebra, Cotofey, Paris Commune, Topotam. I specialaffärer finns alltid ett stort urval av barn- och tonårsskor av dessa och andra tillverkare, vilket kommer att tillfredsställa även den mest krävande och nyckfulla smaken. Vänt på gott från barndomen, spara inte, för du kommer ihåg att miseriet betalar två gånger?