Kjolar 2014

För närvarande är det väldigt svårt att föreställa sig en kvinnlig garderob utan en kjol - det här universella och hela säsongskläder. Därför uppmärksammar alla världsmode designers stor uppmärksamhet på kjolar, och den nya moderna säsongen 2014 var inte ett undantag.

Modiga stilar

  1. Favoriten från 2014 är trapeziska kjolar. I många samlingar kan du se både romantiska modeller med församlingar och veck, och alltid de faktiska enkla linjerna och formerna.
  2. Penna kjol 2014 som alltid ute av konkurrens. Denna stil anses vara universell, eftersom den inte bara underordnar de förföriska formerna för den kvinnliga kroppen, utan också lämpar sig för alla tillfällen. Under den nya säsongen erbjuder designers pennkjolar med intressanta insatser, draperier och originalfärger.
  3. För tjejer som söker sig ut från mängden och lockar uppmärksamhet åt sig själva, kommer det perfekta alternativet att vara modernt 2014, kjolar, tulpaner. Ljusa färger och rika tyger designers föreslår att kombinera med den ursprungliga toppen i linje med färg.
  4. Lush kjolar 2014 förlorar inte deras relevans. I de senaste samlingarna kan du se fantastiska modeller av spets och brokade med utarbetat broderi och smycken gjorda av stenar.
  5. Ge inte upp positioner i denna fashioniga säsong av pläterad kjol och goffered. I år erbjuds couturiers att spela i kontrast, kombinera en lätt kjol av siden med en voluminös tröja eller en läderjacka.
  6. En annan populär stil 2014 är en mini-kjol. I samlingarna av designers kan du se ljusa och chockerande bilder i stil med punk, där kjolarna är gjorda av skuren päls och har en mängd olika färger.
  7. Långa kjolar i kollektionerna 2014 är gjorda av flytande och lätt material. Dekorativa knutar, originalviktiga veck, kulisks, komplexa veck och mycket mer, måste definitivt smaka söta damer. De populäraste modellerna från 2014 är långa kjolar med etniska motiv och i cowboystil .

Modiga färger och tyger

Färgen på kjolen kommer att spela en särskild roll i den nya modeperioden. Mjuka pastellfärger av mjölk, blek korall, karamell, blå, gul, kaffe, beige och grädde blir populära. Den klassiska svartvita färgen kommer inte att förlora sin relevans. För att få intressanta kombinationer, kombinerar många designers dem med andra nyanser. På mode i 2014 skördar också brännande ljusa färger, som röd, orange och gul.

Populära material inkluderar silke, sammet, brokade, skuren päls, chiffong, tweed och, naturligtvis, läder. De ursprungliga stilarna av läderkjolar 2014 kan ses i nästan alla samlingar av kända designers.