Kjol tartan

Varje år överraskar mode oss med ovanliga trender som snart blir populära och oersättliga. Det är så populär nyhet i denna säsong anses vara en plädad kjol. Designers satsar på glamour och elegans, så minns inte den traditionella "country kitsch", som var populär på 70-talet. Låt oss överväga de mest fashionabla variationerna av en kjolplatta i en bur, och med vad det är bättre att kombinera det.

Historisk skotsk kjolkilt

Om du går djupare in i historien kallas en skotsk kjol vanligen en tartan, som skapades för en viss skotsk klan. Idag kan du räkna om sex tusen olika färger av tartan, men huvudfärgerna är röda, svarta, blåa, gröna och lila.

Ursprungligen betraktades den skotska kjolkilen endast en manlig plagg. Först var det bara en bit av rutig tyg som lindade runt höfterna och fästes med olika bälten, stift och spännen. Idag kan en rutig kjol på en Scotsman endast ses på traditionella festivaler. Men i en kvinnors garderob har denna kjol lång tid ockuperat en hedervärd plats.

Skotsk stil

Skirt-tartan är en ljus och extraordinär accent i din bild, vilket inte accepterar närvaron av komplexa element och tillbehör i bilden. Distrahera inte uppmärksamhet från kjolen! Klassiska skor, en enkel topp och en lugn färgpalett är allt som en extravagant kjol accepterar.

Som en topp är en vit blus eller monofonisk turtleneck idealisk. Under den kalla perioden kan du bära en stor stickad tröja eller en monterad mörk jacka. Ganska bra, tartanen ser med korta jackor med päls trim.

Tänk längden på kjolen när du väljer skor. Till kort modell stövlar stövlar eller klassiska skor av en båt perfekt tillvägagångssätt. Och här ser skirt-tartanen i ett golv väl ut med skodon på en platt sula.

Pantyhose kan väljas så transparent och med ett mönster. Var inte rädd för flera lager kläder, eftersom den skotska stilen är precis vad den är.

Lång kjol tartan

På modernt sätt har kjoltartanen en annan längd. I de nya samlingarna av kända designers finns det ofta maxi kjolar-tartan. Sådana modeller är huvudsakligen avsedda för vinterperioden, eftersom de är gjorda av täta tyger eller ull. Men kom ihåg att de är kategoriskt kontraindicerade för kvinnor med frodiga former, eftersom en stor cell visuellt kan förstora figuren.

De mest populära stilarna av kjolar från tartan:

  1. En rutig penna kjol passar alla tillfällen, det går också bra med blusar, skjortor och toppar. Tack vare den långsträckta raka skärningen ökar den visuellt tillväxten.
  2. Spridd kjol-tartan kommer att bidra till att skapa en fashionabel romantisk bild. Den är idealisk för långa tjejer, men miniatyr unga damer ska ge upp en sådan stil.
  3. Skirt-tartan i veckan bidrar till att anpassa sin ägares silhuett. Välj bara mörka färger utan prickiga detaljer.
  4. Mini kjol-tartan ser oerhört sexig och djärv ut. Kombinera inte den med en högklack för att inte se vulgär ut. Ge preferens till ballettskor eller cowboyskor.
  5. Röd skotsk kjol på knäna - det är otroligt elegant och elegant, speciellt om du kompletterar den med svarta pantyhose och skor.

När du väljer en kjol, vägledas av kroppsfärgen och benets form. Var inte rädd att kjol-tartanen kommer att gå ur modet, eftersom det länge har blivit en klassiker. Endast stil, längd och material ändras. Men buret är oföränderligt!