PVC gardiner

Många människor uppmärksammade inte gardiner från PVC-tyg, eftersom de passar bättre för bilvaskar, lager, i form av markiser för bilar. Faktum är att sådana gardiner i stormarknader eller lager utför de viktigaste funktionerna, avgränsar arbetsområden, sparar värdefull värme, samtidigt som man behåller ett givet mikroklimat. Men dessa egenskaper behövs också hemma, speciellt när de används utomhus eller i fuktig miljö, där vanligt tyg snabbt misslyckas. Därför verkar bekantskap med PVC-gardiner för dig, otvetydigt, en användbar och intressant aktivitet.

Transparenta PVC gardiner för ett privat hem

  1. Blind PVC för badrummet . Att flytta på ett vått och halt golv är inte bara obehagligt, men också ganska farligt. Du kan avsevärt minska sprayen av vatten runt rummet, med hjälp av badrumsskärmarna eller partitionerna. Men i stället för hårt plast eller opraktiskt tyg av naturliga fibrer rekommenderar vi att du använder PVC-gardiner bättre. De är överkomliga, inte bortskämda av fukt och lätt tvättas av med skum eller smutsiga fläckar. Dekorativiteten hos de flesta av dessa gardiner är mycket hög, det är inte sämre än produkter från annat material. Det är lätt att välja gardinens design och färgning för inredningen av duschrummet.
  2. PVC gardiner för veranda eller pergola . Utanför är förhållandena svårare än i badrummet, men PVC-rullgardiner hanterar också bra problem, de skyddar väl gazebos och en veranda från ritningar, häller regn och kyla. Kanvasens bredd är 1, 4 m, men den kan limas ihop och bilda bredare gardiner. Transparent söm är inte slående och ganska stark. Inte dåligt förbättras dess designkantning, vilket är tillverkat av ett färgat markiserat PVC-tyg med hög densitet.
  3. Fastsättning av PVC-gardiner . Badrummet har inte vindbelastningen som händer utanför. Sådana gardiner installeras helt enkelt, både på järnvägsspår och på den konventionella kronhjulet av en rörformig eller strängkonstruktion. I sammansatt form är denna gardin inte synlig alls, men i det utfällda tillståndet kommer det direkt till det bättre att förändra designen hos ditt bad. För ett lusthus eller en veranda behövs starkare fästelement. Installation av gardiner på gatan utförs på många sätt, oftast är de utrustade med klammer med rem eller lättanvänd svängbar konsol. Denna design gör att du kan täcka duken på öppningarna delvis, rulla den i en rulle och fixa den i den övre delen av fönstren med hjälp av starka remmar. En modernare design är utrustad med rullar och guider, vilket gör det möjligt att kontrollera PVC-gardiner lika enkelt som med vanliga rumsgardiner.