Huvudbonader - Höst-Vinter 2016-2017

Hösten-vintersäsongen 2016-2017 har huvudbonader blivit en integrerad del av garderoben hos en modern framgångsrik kvinna. Designers bekräftar enhälligt: ​​i den nya säsongen är det enkelt att gå med ett avtäckt huvud.

Snyggt - betyder inte kallt

En elegant huvudbonad under hösten-vintersäsongen 2016-2017 är en nödvändig stroke och avslutar någon spektakulär bild. Idag är valet av originalen, och viktigast av, heta produkter verkligen enorma. Och med början på den kalla årstiden börjar varje fashionista att oroa sig för frågan: Vilket huvudbonat är att föredra att vara elegant , attraktivt i människornas ögon och ändå inte frysa?

Kvinnor hattar under hösten vintersäsongen 2016-2017

Mode på hösten och vintern 2016-2017 erbjuder stickade och pälshattar, kängor, kepsar, originalhattar, turbiner ... Vilket alternativ föredrar du?

  1. Stickade mössor med stor parning . Mjuk, skrymmande, med eller utan lapels - de kommer att låta sina ägare känna sig varm och bekväm även under en lång vintervandring.
  2. Stickade björnar . Mångfalden av modeller gör dem relevanta i garderoben till även de yngsta kvinnorna i mode. Trendiga hattar av denna stil hösten vinter 2016-2017 är kopplade från ett stort garn och kan vara med pomponger.
  3. Kepsar . I trenden, ljusa färger och olika dekorationer (till exempel applikationer, snygga kedjor och till och med Swarovski rhinestones). Inte mindre relevant i denna säsong är en modell av björn med en kort visir.
  4. Kvinnor hattar . Under den nya säsongen erbjuder designers oss stora brimmed hattar. De ser bra ut i kombination med en elegant päls eller regnrock. En sådan hatt sparar dig dock inte från höstregn eller från vinterns frost.
  5. Päls huvudbonader . I trendhatten-öronfliken, pälshuven, turbanen och turbanen. Utan tvekan kommer en elegant och samtidigt en varm pälsplagg att skydda dig säkrast även från den värsta frosten.
  6. En cap-turban . Stitched från dyrt vackert tyg, kommer detta originala huvudstycke perfekt att komplettera setet för en social händelse. Och för de mest modiga modeisterna erbjuder designers stickade turbaner som ett komplement till den dagliga bilden.