Hur man tar bort handtaget från tapeten - hemligheterna att ta bort bläck från en annan typ av tapeter

Barn är mycket förtjusta i teckning och ofta kan resultatet av deras konstnärliga aktiviteter ses på väggarna. Det finns flera sätt att ta bort handtaget från tapetet, vilket måste väljas utifrån beläggningens kvalitet och naturliga föroreningar själva.

Hur rengörs tapeten från handtaget?

När du väljer rengöringsmedel måste du nödvändigtvis ta hänsyn till bakgrundsbildens struktur och kvalitet, eftersom de medel som är lämpliga för att tvätta tapeter är strängt förbjudna för pappersbehandling. Anvisningarna om hur man tar bort handtaget från tapetet indikerar att det är viktigt att försöka börja ta bort "arten" så snabbt som möjligt, eftersom det är så mycket lättare att bli bra än för gamla föroreningar.

Än att radera handtaget från tapeten non-woven?

Du kan använda de borttagningsverktyg som beskrivs nedan, men om de inte fungerade, använd det "hemliga vapnet". Om du är intresserad, tvätta handtaget med ovävda tapeter , följ sedan av den här instruktionen:

 1. Förbered ammoniak eller denaturerad alkohol. Det rekommenderas att bära handskar för att skydda dina händer.
 2. Fukt svampen eller bomullsplattan i ammoniak och applicera på föroreningsstället. Håll i 5 minuter för att ta bort remsorna.

Hur torkar du pennan från pappersbordsunderlägget?

Att skada pappersytan är det enklaste, så det är viktigt att rengöra så noggrant som möjligt. Under inga omständigheter får man tvätta papper, så endast kemtvätt bör användas. Använd följande metoder för att ta bort handtaget från bakgrunden:

 1. Till ättika tillsätt 70% mangan för att göra en rosa lösning. Vatt en svamp i den och gå längs det förorenade området. Efter 10 minuter. Handtaget ska försvinna, men den rosa fläcken kommer att förbli. För att ta bort det, använd väteperoxid.
 2. För vita tapeter är tandkräm utan färgämnen lämplig. Tryck på den på penseln och gnid försiktigt problemområdet. Ta bort resten av pastaen med en trasa. För tapeter med en bild, välj ammoniakanda.

Hur torkar du handtaget ur vinylblocket?

Förutom de medel som beskrivs ovan och nedan kan du använda för att avlägsna föroreningar och tvåltvål. Beskrivande vad som kan rengöras av handtaget från vinyl tapeter , det är värt att notera, det är viktigt att ytan inte är starkt genomvattnad, eftersom beläggningen kan försämras. Följ dessa instruktioner:

 1. Mala tvätttvålen och sätt lite lite varmt vatten i spånen. I slutändan borde du få en tvållösning.
 2. Använd en svamp, applicera den på märkena från handtaget på tapeten. Det är viktigt att inte göra plötsliga rörelser för att inte skada ytan.
 3. Rester av tvållösning avlägsnas med en fuktig servett, och torka sedan torr. Om spåren kvarstår, upprepa proceduren.

Hur torkar du handtaget ur tvättbar tapet?

I det här fallet kan du använda olika medel, eftersom en sådan beläggning inte är rädd för fukt. Det finns så effektiva metoder att radera handtaget från tapetet utan spår:

 1. För att avlägsna bläck är det nödvändigt att tillsätta lite diskmedel i vattnet. Vätska svampen i den färdiga produkten, hantera problemområdena. Upprepa proceduren tills önskat resultat uppnås.
 2. Beskriva hur man tar bort handtaget från tapetet, man bör nämna en annan effektiv metod som innebär användning av citron- eller citronsyra. Kram saften från en halv citron, fukt bomullspinnen i den och bearbeta remsorna från handtaget. Upprepa proceduren om det behövs.

Än du kan tvätta handtaget ur tapeten?

Målad tapeter - det här är ingen ursäkt för att gå till byggnaden, eftersom det finns många beprövade folkens sätt att rengöra. Ta reda på hur man tvättar pastan från handtaget från tapeten, det är värt att nämna sådana verktyg:

 1. För att ta bort bläck på tapeten kan du ta en suddgummi med två sidor. Gnugga fläckarna med den sida som är avsedd för handtagen. Det är viktigt att göra allt försiktigt så att de vita "bala fläckarna" inte förblir.
 2. Det kommer att hjälpa till vid rengöring av tapet melamin svamp, som måste gnida remsan, men bara utan mycket ansträngning, för att inte riva tapeten. Denna metod kommer endast att vara effektiv för färska fläckar.
 3. Ta bort bläcket med hjälp av en smula av vitt bröd, vilket måste vara friskt. Tryck på crumb till bläckpunkter. Det är viktigt att använda denna metod endast på färska föroreningar.
 4. Förvärm ny mjölk och applicera den med en bomullspinne på bläcklinjerna. Låt vätskan torka och se till att bläcket är borta.
 5. Det finns ett verktyg som endast är lämpligt för vita tapeter - "Vithet". Var noga med att lägga på handskar. Blanda produkten med vatten i ett förhållande 1: 5. Fukta svampen i den färdiga lösningen, vrid den ut och behandla de smutsiga områdena för att ta bort fläckar. Bläcket börjar avvika nästan omedelbart.
 6. Överraskande är att problemet med rakskum, som ska appliceras på bläcket och lämnas att torka, kommer att hjälpa till med problemet. Därefter torka av allt med en fuktig svamp.

Hur rengörs tapeten från en kulspetspenna?

För att uppnå goda resultat kan du inte bara tillämpa de rengöringsmetoder som beskrivs ovan, men också sådana alternativ:

 1. Intresserad av hur man tar bort kulspetsen från tapetet, sedan få en vätska för att ta bort lacken, men den borde inte ha aceton. Applicera produkten med bomullsknoppar endast på remsor. Om första gången det önskade resultatet inte är, upprepa proceduren.
 2. Ta 100 ml vatten och tillsätt 10 gram oxalsyra och citronsyra. Fukta svampen i den beredda lösningen och behandla det förorenade området.

Hur tar man bort bläck från pennan?

Fläckarna kvar från bläcket hänvisar till den svåra att ta bort gruppen, så du bör börja rengöra så snart som möjligt. Det finns flera sätt att ta bort handtaget från bakgrunden:

 1. Om du ser fläckar på tapeten från bläcket, plocka sedan upp järnet. Ställ läget på det utan ånga. Fäst ett vitt pappersark på väggen och stryk det ovanifrån. Som ett resultat måste bläcket absorberas i papperet och lämnar en ren tapeter.
 2. Det finns ett ovanligt sätt att slåss och för honom behöver du koka ett ägg som är kokt. Rengör det och skär i halvor. Fäst en äggula på tapeten och vänta några minuter tills bläcket absorberar. Därefter torka väggen med en fuktig trasa.

Hur tvättar du gelpennan från tapeten?

Om fläckarna lämnas från gelpenna kan du säkert använda metoderna ovan, men det finns flera nya recept:

 1. Leta efter hur man raderar pastan från handtaget från tapetet, ta sedan en liten mängd stärkelse och tillsätt lite vatten till det, så att resultatet blir en gruel. Det ska distribueras till de förorenade områdena med en bomullsskiva. Resten ska rengöras med en fuktig trasa.
 2. Goda resultat i rengöring kan erhållas med salt, men i torr form appliceras inte, eftersom vätska behövs. Du kan blanda det med vatten, men det är bättre att ta saltsyra. Om du är intresserad av hur snabbt ta bort handtaget från tapetet, ta sedan 200 ml vatten och lägg till 1 st. en sked saltsyra och 1 tesked bordsalt. Rör om och applicera den färdiga lösningen med en pensel eller svamp på märkena från handtaget. Vänta tills smutsen har gått, och ta bort resterna med en fuktig trasa.