Hur tvättar du grunden med kläder?

Tonalbasen är ett nödvändigt verktyg för kvinnors smink. Det händer med de mest snygga damerna, det kan av misstag komma på kläder och förstöra sitt utseende.

Du kan snabbt och utan spår avlägsna fläcken från kläderna från fundamentet.

Än att tvätta från en tonalbasis?

Om grunden kommer på kragen av syntetväv, tvätta den så mycket lättare än med vita eller bomullstyg. För att göra detta ska du täcka föroreningen med en fläckborttagare och lämna den i flera timmar i varmt vatten. Torka sedan fläcken och skölj saken ordentligt.

Fläckarna från grunden på ull- eller bomullskläder är lite svårare att ta bort. Det är nödvändigt att lägga till en fläckborttagare till föroreningen och lämna den i femton minuter. Då måste du tvätta det smutsiga området med tvåltvål. Fortsätt proceduren tills föroreningen försvinner. Från många dyk kommer fettkrämen att kopplas från vävnadsfibrerna.

Ta bort fundamentet från ytterkläderna med alkohol. För att göra detta, behandla fläcken med en tampong som blötläggs i alkohol. Några minuter från föroreningen av spåren kommer inte att förbli.

Hur annars kan jag tvätta grunden från mina kläder? Ibland hjälper vanligt stärkelse. Du måste spruta ett spår av kosmetika från dem och gnugga dem med en pensel i 5 minuter, skopa sedan resterna och upprepa proceduren efter behov.

Diskvätskan tar bort fina fläckar från tonbasen. I tanken måste du blanda vätskan med vatten i lika stora mängder, applicera ett spår av grunden och lämna det i ett par timmar. Gnugga sedan fläcken och tvätta den.

Rengörd bensin kan appliceras korrekt på det smutsiga området, och tryck på båda sidor med bomullsskivor. Några minuter senare försvinner platsen helt.

Du bör försöka tvätta fläckarna omedelbart efter att du fått kräm på dina kläder. Annars kommer oljor och fetter att absorberas i fibrerna i produkten, och vävnaden måste behandlas mer intensivt.