Isabella Cruz berättade varför hennes stjärnföräldrar inte var på hennes bröllop

Dotter till Tom Cruise och Nicole Kidman bestämde sig för att skingra orsakerna till att hon inte ringde den berömda mamman och inte mindre kända pappa till bröllopsceremonin som ägde rum förra hösten i London och berättade för henne om hennes nuvarande liv.

Vanlig familj

Utvalda av den 23-årige Bella var den brittiska 29-årige datorprogrammeraren Max Parker. Unga människor lärde sig på jobbet på flickan som efter avslutad studie vid akademin Delamar, har fått diplom på frisörsmycken och började arbeta inomhus.

Familjen övergav helt och hållet det materiella stödet till Isabellas rika föräldrar och bor i en liten hyrd lägenhet.

Enligt flickan som gav en intervju till media, har de inte för avsikt att få barn inom en snar framtid, för att hon känner sig som ett barn.

Läs också

Stängt för alla

Bella kommenterade också att hon inte bjudit in Tom och Nicole att dela med henne en av de mest glada ögonblicken i hennes liv. Hon sa att endast deras nära vänner kom in i listan över gäster som inbjudits till firandet på Dorchester Hotel. Paret ville inte att pressen skulle förstöra intimiteten och skönheten i ceremonin. Förresten, vid bröllopet fanns det inte bara brudens föräldrar, utan också brudgummen.

Enligt Mrs Parker kommunicerar hon perfekt med Tom och Nicole. Om någon hävdar motsatsen, är han en "fullständig moron", sade hon emotionellt.

Cruz betalade lyckligtvis ceremonin och blev inte övertygad om att han inte var på den. När det gäller Kidman är hon som en mor och ser att hennes barn är lyckliga, bara glada för henne.