Hur man gör en man trevlig - manliga erogena zoner och erotiska fantasier

För att förhållandet i paret ska vara lyckligt och länge är det nödvändigt att överraska varandra regelbundet och göra olika trevliga saker. Stor betydelse för män har en intim sfär, så några tricks kommer att vara användbara och användbara oavsett.

Hur gör du din älskling?

Många psykologer som studerar sexuellt sfär försäkrar att män behöver uppmärksamhet inte mindre än kvinnor. Det är viktigt för dem att inte bara få fysisk, men också moraliskt nöje. En stor kunskap om hur en älskad att ge glädje är geishas, ​​som vet dussintals olika tricks som kan köra representanter för det starkare sexet galet. Varje kvinna har möjlighet att försöka sig själv efter att ha läst några hemligheter.

Mänens erogena zoner

På människokroppen finns det många känsliga punkter, vars stimulans ger trevliga känslor. Många människor vet inte om alla erogena zoner, men situationen kan korrigeras genom att man utför en "sökoperation". Att studera en man kan avsevärt förbättra kvaliteten på intima relationer. Du kan ta reda på de mest erogena zonerna hos en älskad med hjälp av en penna, som du behöver gå igenom hans kropp och titta på reaktionen.

 1. Bröstvårtor. Tillåten enkla slag och kyss, som leder en partner.
 2. Öron. Det är svårt för företrädare för det starkare könet att motstå milda rör och ägna särskild uppmärksamhet åt loppet.
 3. Ansikte och huvud. För de kvinnor som är intresserade av hur man gör en man trevlig kan du ge råd - massera den här delen av kroppen, eftersom det finns många aktiva punkter.
 4. Buttocks och rygg. Här kan du gå på naglarna på ryggraden. Gå till skinkorna, du har råd med mer genom att använda tingle och patting.
 5. Händer och fötter. De flesta punkterna är på insidan av extremiteterna.
 6. Intima organ. Den mest känsliga zonen hos män, och här för stimulans kan du använda språk, läppar, händer och så vidare.

Hur kan en älskad man njuta av sängen?

Till en älskling var trevlig och sex var inte en rent fysisk kontakt, du måste tänka på och ta hänsyn till några detaljer. Välj rätt tid, så enligt den biologiska klockan är mannen på topp på aktiviteten på morgonen och efter lunchen. Det är viktigt att ta hänsyn till partnerens emotionella inställning. Ett annat viktigt råd om hur man gör en man trevlig i sängen - var uppmärksam på ditt utseende och presentera ditt val av visuellt nöje. Skaffa ett vackert, uppriktigt underkläder som betonar värdet av figuren.

Hur man ger en man nöjet kyssar?

Många människor underskattar vikten av taktila interaktioner, genom vilka du kan uttrycka ett stort antal känslor. Gentle, passionerade, romantiska, det handlar om att kyssa. Enligt undersökningar gillar ett stort antal representanter för det starkare könet att kyssa. Det finns flera hemligheter om hur man gör en man trevlig under en kyss.

 1. Många representanter för det starkare könet får största nöjen med en fransk kyss, vilket innebär att inte bara läpparna, utan också tungan används.
 2. Det mest känsliga området i munnen är gommen, så slå den med tungan.
 3. Eftersom det finns många erogena zoner i ansiktet, är det lämpligt att duscha den älskade med kyss från pannan till nacken.
 4. Under förspel, för att göra partnern snygg, kyssa andra delar av kroppen, till exempel magen, ner till ljummen.
 5. Använd olika kyssar, till exempel djup, kort, ljus och andra.

Hur man ger en man ett nöje - blowjob

Oralsex för det starkare könet är inte bara ett sätt att göra en partner trevlig, men också en manifestation av förtroende och kärlek. Många kvinnor är rädda för att flytta till sådana karess, så att de inte verkar oerfarna och inte gör något fel. För att förstå hur man tillfredsställer en manblowjob, räcker det med att behärska några enkla regler.

 1. Ta en bekväm ställning för att få tillgång till den välskötta platsen. Låt mannen följa processen.
 2. Att säkerställa en bra glida hjälper saliv, så säkerställa hela penisens fuktighet.
 3. Ett annat tips, hur man gör en älskad man trevlig - använd en mängd olika rörelser, men kom ihåg att de inte ska vara skarpa. Engagera dina läppar, tunga, kinder och armar, dra ut förhuden och släpp huvudet.
 4. Observera den älskade reaktionen och när han närmar sig klimaxet, accelerera hans rörelser, vilket gör dem lite styva.
 5. Svälja eller inte att svälja spermier bör avgöras av varje kvinna själv, men det finns inget farligt i denna vätska.

Hur man behaga en man med sina händer?

Massage är en unik möjlighet att hjälpa en person att slappna av och få honom att må bra. Denna åtgärd kan vara en utmärkt förspel mot sex. För att förstå hur en man ska göra fina händer måste man känna till platsen för erogena zoner. För en bra slipning, liksom för ytterligare avkoppling, använd aromatiska oljor, det viktigaste är att lukten är som en man. Påverka olika rörelser: Tryck på dina nävar, slå dina palmer i olika riktningar och i en cirkel.

Ett annat tips, hur man gör det bra för en man - använd andra delar av kroppen, till exempel bröstet. Massage inte bara ryggen, då buken, benen och andra områden. Försök att inte röra könsorganen till slutet av denna förspel, bevara intrigen och led partneren till toppen. Många aktiva punkter är i öronen, så missa inte den här delen av kroppen.

Hur man behaga en man med sin tunga?

Kärra varandra älskare kan olika delar av kroppen, vilket kommer att diversifiera känslorna. Språket kan användas i olika typer av smekningar, till exempel i en kyss eller ett blowjob. Tack vare sin fuktighet och flexibilitet, och med skicklig applikation, är det möjligt att leverera ett stort nöje till partnern. Det finns flera grundläggande knep hur man gör en man snygg med hjälp av ett språk.

 1. Använd den under den "franska kyssen", vilket ger mannen det största nöjet.
 2. Under massagen, t ex tappar inte örat med tungan, leder det på diskbänken eller i löven. Det viktigaste, se upp för salivation.
 3. Det är omöjligt att föreställa sig ett bra blowjob utan att språket deltar. De kan utföra olika åtgärder: slicka på huvudet, göra rörelser i olika riktningar, tryck, spendera hela längden på penis och så vidare.

Rollspel i sängen

Det finns flera sätt som gör att du kan diversifiera ditt sexliv, till exempel kan du prova på olika bilder, förkroppsligar din partners erotiska fantasier . För att rollspel kan bli framgångsrikt är det viktigt att inte bara uppmärksamma utseendet, utan också följa bilden helt. Med en önskan kan du inse någon erotisk fantasi, men det finns exempel på rollspel i sängen, som är mest populära.

 1. Mistress är en slav . Mannen är stark, ibland vill han lyda. Skriptet kan spelas och vice versa, när en man reglerar och en kvinna lyssnar.
 2. Brottisten-offer . Rädsla för kvinnor med en älskad kan lägga till piquancy till sängs. Kön äger rum i en styv form.
 3. Sjuksköterskan är sjuk . De erotiska fantasierna av män inkluderar den här, som fungerar spännande på båda.
 4. Strippers är en gäst . Om en kvinna vill göra en kompis snäll, kommer en vacker dans i lämplig miljö att göra sitt jobb.