Transformator för avföring

För ungefär 30-40 år sedan i vårt land var problemet med att "få" ett kökssett eller modernt på den tiden en möbelvägg. Idag finns det så många varianter av möbler för huset som alla är helt enkelt omöjliga att lista. Ja, och inte värt det, för varje sådan sak är ett riktigt mästerverk av möbler och designkonst, och du kan berätta mycket om det. Och som ett exempel, låt oss ta en så ovanlig möbel, som en transformator för avföring.

Stol-stegladder för köket

Det är en "2 i 1" - en pall som förvandlas till en liten stege-stege. Många undrar varför detta är nödvändigt. Om du funderar på det, är stepladder en mycket användbar sak i något hus eller lägenhet. Med hennes hjälp kan du få från den höga mezzaninen en plötsligt behövs sak. Om du har höga hängen i köket, behöver stegladden inte gå till avföringen varje gång för att få det som finns på den övre hylla. Och om man ska tala om reparation är stegen-steg-stegen i allmänhet en oersättlig sak!

När det gäller avföringen kommer denna transformator att vara användbar framför allt för ägare av små kök eller minimalistiska interiörer. För att inte kasta din lägenhet med många sällan använda möbler, köp omformande modeller. I vardagen kan du använda en sådan sak som en full avföring för att sitta, och bara om det behövs, gör det till en stegladder. Och detta görs bokstavligen med en handrörelse: väldigt enkelt, snabbt och bekvämt. Olika modeller av transformerande avföring antar olika antal steg - från 3 till 5.

Stol-stegladder för köket kan vara trä eller metall (oftast aluminium). Steg-stege-stalltransformator av metall präglas av hög stabilitet och hållbarhet på grund av en stark metallram. Modeller av trä passar perfekt in i kökets inredning, förutom att de inte är svåra att göra själv om du gillar snickeri. Men plaststolpen-stegladden har i regel inte omvandlingsmekanismen.

Barnens stepladder-avföringstransformator

Steg-stege-transformator kan användas för att anpassa barnet till vuxen ålder. Till exempel, genom att trycka en sådan avföring på tvättstället, kan din baby öppna vattnet självt, tvätta och borsta tänderna. Och han behöver inte vuxen hjälp.

Efter att ha stigit i två eller tre steg på en sådan stege kan barnet självständigt få sina böcker eller leksaker från skåpet. Stol-stegladder kan vara till nytta för att hjälpa min mamma, till exempel, att vattna rumsblommor eller få mina saker ut ur en hög garderob och gå till gatan.

När du väljer en stegestol, se till att den är stabil och helt säker att använda.