Hälsade skor

Det kan inte nekas att skor har länge blivit en integrerad del av stilen. Ofta drömmer kvinnor om att köpa ett nytt par sandaler eller skor mer än en blus eller en klänning. Kanske för att det snygga paret skor ökar stämningen och ökar självkänslan väsentligt?

Om vi ​​analyserar modernt mode kan vi säga det idag i trenden med skor med en bred häl. De har många fördelar jämfört med andra skorskor:

Idag finns skor med en bred häl i samlingar av världens bästa designers. Till exempel introducerades det legendariska Chanel-märket till publikens tittarskor med en genomskinlig tjock häl som liknade en stalaktit och varumärket DKNY experimenterade med en vintagehälsform. I Louis Vuittons samlingar fanns kvinnors skor med en bred häl, utplattad från sidorna, och Dior satsar på skor med förtjockade sålar dekorerade med flätat rep.

Vad kombinerar skor med en bred häl?

Skor med en stabil häl kombineras med många uppsättningar, men det finns saker som de harmoniserar bäst.

  1. Kjolen. I kombination med skor med tjocka klackar ser du snygg och feminin. Håll dig i snäva kjolar med ett tjockt knälängdstyg. Kombinera dem med grova tofflor och sandaler med fransk tå.
  2. Jeans och byxor. Välj breda eller byxor flared . Observera att den massiva hälen i kombination med byxorna ser bra ut om du har långa ben, annars blir proportionerna snedvridna.
  3. Klänningar. Kombinera dem med sommarskor med en plattform på en bred häl. Ett viktigt villkor är att hålla längden på knäet. En lång klänning kan väga dina skor och beröva din bild av nåd.
  4. Företagskläder. Skor med en bred häl kompletterar de strikta kläderna. Välj skor med lugna toner utan ljusa ornament och tillbehör.