Grundläggande garderob för sommaren 2014

Många av oss har inte råd att köpa alla designartiklar du gillar. Därför försöker vi se till att i vår garderob så mycket som möjligt finns en kombinerad universell klädsel. Efter att ha studerat en kvinnas grundläggande garderob kan du säkert döma om typen av hennes aktivitet, om stilen och i allmänhet om hur man ska leva. Låt oss titta på hur en fashionabel sommardagsgrupp ska se ut som 2014, enligt professionella stylister.

Business Garderob för sommaren 2014

Att arbeta i affärssfären och bara för vardagligt slitage i din garderob måste vara en vit blus eller skjorta, och inte bara en. Hon ser bra ut i ensemblet med kjolar, byxor och jeans. I år råder designers att titta på plåstrumpor, ruffles, ruffles och bows.

Penna kjolen är en effektiv del av affärsrummet, som har möjlighet att anpassa siluetten. För sommarsäsongen, välj kjolar av pastellfärger: beige, kräm-rosa, vit eller ljusbrun.

I år i trenden, raka byxor, svagt flakade till botten. Du kan komplettera dem med en anpassad jacka eller en kort jacka.

Grundläggande sommarklädda 2014

Grunden för sommarkvinnas garderob bildas av klänningar och sarafaner. Designers som alltid nöjde oss med en mängd olika stilar, intressanta utskrifter och färger. Var därför säker på att arm flera modeller av klänningar, eftersom mer feminin inte har kommit på någonting än!

Det är väldigt svårt att föreställa sig en grundläggande garderob utan snygga jeans. Denna sommar kommer att bli populära ljusblå avsmalnande jeans.

Också, var noga med att fylla din sommar garderob med ljusa T-shirts, toppar, shorts, mini och maxi kjolar, och naturligtvis baddräkter.

Basgarderoben ska återspegla din individuella stil, så kör inte den senaste moden squeaks som i morgon kanske inte är i trend. Lita bara på dina smaker och preferenser, och lita på klassikerna!