Grooming en keps på kort hår

Frisyr lock på kort hår - ganska extrema alternativ, helt enkelt för att i samhället finns det fortfarande en stereotyp att en kvinna borde ha långt hår. Och om kara uppfattas av många som en norm, får frisyren av hatten fortfarande tvetydiga bedömningar, särskilt från män.

Sannolikt vet ett starkt kön mycket om kvinnors skönhet, för många kvinnor försöker se mer attraktiva för män.

Men de få individualister som inte anser att det är nödvändigt att njuta av stereotyper kan välja en frisyrlock. Trots allt, trots att det har negativa bedömningar, det har också en massa poler:

  1. En kvinna med ett hårklippt lock ser yngre ut än hennes år, eftersom ansiktet är öppet, och det är ofta inramat av lekfullt av olika längder av strängar.
  2. Det är bekvämt att ta hand om en mössa: En kvinna kan inte oroa sig för lång torkning av hår och deras avsnitt, eftersom korta lås kräver mindre näring och ser välskötta även med minimal vård.
  3. Skärning av locket kan justera ansiktets ovala: visuellt minska näsan och kompensera för den alltför utskjutna hakan.

Till vem är en kort frisyr under hatten?

Hårkort kort keps är bekväm eftersom det passar alla, förutom flickor med en avfasad och smal haka. På grund av volymen på toppen av huvudet förlänger locket visuellt ansiktet ovalt, vilket många människor idag strävar efter på grund av modestandarden.

Dessutom är hårklippningen under locket lämplig för de som gillar att skugga håret med färg. Detta beror på det faktum att locket är en ojämn hårklippning, där det finns förkortade och långsträckta trådar. Bara de långsträckta trådarna på kronan och skuggan i en mer mättad färg hos mästerska frisörerna för att göra bilden av klienten ljusare.

Att skära en keps på kort hår kommer att passa kvinnor i mode som gillar att prova på olika bilder. En sådan frisyrning tvingar inte till en viss stil och är ett lakoniskt och elegant alternativ.

När man talar om vem som går till frisyrhatten, kan man inte prata om figuren. Höga och magra tjejer bör undvika en sådan hårklippning, eftersom den visuellt förlänger tillväxten. I kombination med skor på en hög plattform och en smal klänning kan effekten vara negativ.

Tjejer med medelstora eller fulla kroppsbyggnader och kort höjd denna frisättning kommer inte bara att möta, men också till figuren.

Styling av kvinnors korta frisyrlock

En keps för kort hår kan läggas på flera sätt. Naturligtvis är de bara tillgängliga för de tjejer som har relativt långa strängar på kronan, men de som bestämde sig för att begränsa sig till en mycket minimal stil måste acceptera det enda sättet att ordna hår, även om några mindre förändringar i frisyren fortfarande , du kan göra.

Så, de som har ett mycket kort frisyrlock, kan använda en gel med effekten av vått hår och skapa en "röra" på huvudet. Detta är en väldigt kreativ frisyr, som kommer att betona flickans ljusa personlighet.

De som har långa strängar på vertexen kan också använda en gel med en våthårseffekt, men använd den inte för att skapa en rotig frisyr, utan tvärtom slätas. För att göra detta smörj fuktigt hår med en gel och kamma dem tillbaka eller bilda en riktig del. Då ska håret torkas med en hårtork.

Ett annat stylingalternativ för de som har långsträckta strängar på kronan är att göra en stor volym. Detta kan realiseras med hjälp av skum, vilket appliceras på vått hår. Torkning bör ske med en volymetrisk rund borste med korta dentiklar. Efter att stylingen är klar, är håret kammat med en kam med brett och få tänder för att bilda vackra strängar.