Grill i mikrovågsugnen

Modernt kök är svårt att föreställa sig utan mikrovågsugn. Med den här enheten kan du inte bara värma upp mat eller frysa mat, men också laga dina favoriträtter. Och hjälp i denna mikrovågsugn ytterligare funktioner, till exempel en grill.

Vad är en mikrovågsugn grill?

Grill är en apparat som tillåter stekning av mat. Så, till exempel när du slår på en grills funktion i en mikrovågsugn på en kyckling , fläsk, pommes frites, pizza , croutoner, är en skorpa älskad av många.

Grillens funktion beror på värmeelementets funktion. I moderna apparater finns två typer: TEN, det vill säga en metallspiral och en kvarttråd - en ledning av en legering av krom och nickel, dold i ett kvartsrör. En kvartsvarmare anses vara mer ekonomisk, eftersom uppvärmningen sker mycket snabbare. Men grillen är mobil och kan flytta till kammarens väggar för enhetlig stekning.

Hur man väljer en mikrovågsugn med grill?

Om du ska laga favoriträtter med en skorpa i apparaten, bör du varna när du väljer en mikrovågsugn med modeller med en grillkapacitet på minst 800-1000 W. Dessutom, var uppmärksam på att i satsen på enheten gick en speciell grill, där du ska placera disken för stekning.

Ett utmärkt exempel kan betraktas som mikrovågsugn LG MH-6346QMS, där två typer av grill installeras på en gång - en tenn topp och en kvarts botten med en total kapacitet på 2050 W. En bra version av modellen med en grill är en mikrovågsugn Bosch HMT 75G450 med en grillkapacitet på 1000 W och med tre nivåer av drift. Samsung PG838R-S-modellen är anmärkningsvärd för tre grillar: en hybrid av en solbränna och kvarts topp och en kvarts botten, med en total effekt på 1950 watt. Mikrovågs Sharp R-6471L, utrustad med en övre kvartsgrill (1000 W), anses vara en mycket pålitlig anordning. En budgetversion av en mikrovågsugn med funktion av en kvartsgrill (1000 W) är Hyundai HMW 3225.