Gotcha: 12 stjärnor, som förrådde förrädiska korrigerande underkläder!

Korrigerande underkläder - ett stycke bekvämt och helt enkelt oersättligt för dem som inte lyckades uppnå den perfekta konturen av figuren i gymmet eller sitter på en diet. Men med ett villkor - den här saftiga delen av garderoben ska vara osynlig för nyfikna ögon!

Och om, för en genomsnittlig kvinna, en liten skam i form av att kissa ut kläder från underkläder ger endast omedelbara olägenheter, då för kända kvinnor, "utsätter" sina hemliga vapen är relaterade till en katastrof!

Och vi lyckades hitta 12 stjärnor, som förrådde förrädiska korrigerande underkläder!

1. Kim Kardashian

En av de mest framgångsrika systrarna Kardashian, Kim, kan säkert kallas den största fanen av underkläder bland de berömda kvinnorna - paparazzi hittar regelbundet drottningen av sociala nätverk i korrigeringshorts och trosor, och hon bryr sig inte om det!

2. Cameron Diaz

En hälsosam livsstil, rätt näring och sport - tycker du att alla dessa saker gjorde Camerons figur skuren som en porslinsfigur? Men nej - skådespelerskan bär bara korrigerande underkläder, och detta faktum har tyvärr redan blivit offentlig kunskap!

3. Bet Bers

Framgångsrik stil med klänning, perfekt styling och naturlig smink - det verkar som att vid presentationen av Tony Awards-2015-skådespelerskan Bet Bērs planerade att imponera beundrare och åskådare med en av hennes mest framgångsrika bilder, men ... även hennes självförsäkrade pose rädde inte henne från hennes pinsamma pinsamhet!

4. Jennifer Lopez

Det verkar som att ingen bättre än Jennifer Lopez, kan inte dölja sina brister och briljant betona deras värdighet. Och det enda som det inte fungerar alls är att hålla allt under kontroll!

5. Gemma Arterton

Så det är allmänt accepterat att alla James Bond-tjejerna är ideala som standard. Och medan allt utom Gemma lyckades "behålla denna legend" ...

6. Jennifer Garner

Hur och tunn Jen? Ja, vi vägrar att tro på våra ögon!

7. Sarah Jessica Parker

Det är fortfarande oklart varför den slanka och infadda hjälten i kultserien "Sex and the City" bär dragande byxor, men försäljningen från Spanx efter det här skottet har ökat flera gånger!

8. Kylie Jenner

Syster Kim Kardashian, Kylie Jenner, gick bara 20 år, men den populära modellen är redan tungt med hjälp av korrigerande underkläder och sätter den på jämn när de träffar!

9. Eva Longoria

Tro mig, vi är i chock!

10. Cathy Holmes

Och du märkte att detta redan är vår 10: e position i vår samling, medan du har på sig ett korrigerande linne har ännu inte fångat en enda stjärna med frodiga former (ja, förutom Kim Kardashian)? Tja, här igen - de dragande pantalonsna är förrädiskt synliga från den slanke skådespelerskan Katie Holmes klänning!

11. Selena Gomez

Skådespelerska och sångaren Selene Gomez måste ofta kämpa med extra pund utan att komma ut ur konsertplanen. Bara här är hur du kan hålla hemliga sådana saftiga detaljer om garderoben, när på scenen lämnar du i en kort klänning?

12. Beyonce

Alas och ah - sådan förvirring kunde inte ens beräknas av Beyoncés bästa kunder! Intressant, medan konserten på detta ögonblick fortsatte att njuta av rösten eller fortfarande saknade ögonblicket för att diskutera den oväntade "överraskningen"?