Galettes - bra och dåligt

Kakorna är en mängd osläckta kex med en lätt, skiktad konsistens. Kakor med kakor har följande sammansättning: Vete mjöl i \ c i ett fack med en måltid av grovslip, bakersjäst, vatten och salt. Vissa sorter av sådana kakor kan innehålla olika livsmedelstillsatser. De förbättrade versionerna innehåller upp till arton procent av fettet. Energikostnaden för sådana kakor överstiger inte 350 kcal.

På grund av kakans ofarliga sammansättning använder många kvinnor som följer grunden för riktig näring ofta dem för mat. Det finns även speciella dietkakor avsedda för personer som är överviktiga. Sådana produkter innehåller kli mjöl, salt, vatten och jäst. Deras kaloritet är mindre än 300 kcal per hundra gram. De ger snabbt en känsla av mättnad.

Fördelar och skador på kex

Som redan nämnts är receptet för denna kaka väldigt enkelt. Det tillhandahåller inte förekomsten av kemiska tillsatser, alla slags aromatiska och färgämnen. På grund av detta orsakar inte kex allergiska reaktioner och alla slags utslag även hos små barn. De är säkra att använda som mat för kvinnor ammar.

Kakorna kommer i menyn med många populära dieter. Det är inte förvånande, eftersom den här produkten är lågkalori och syten. De kan konsumeras av personer som lider av leverinsufficiens, gastrointestinala och njursjukdomar.

Men missbruka inte kexen. Detta har många konsekvenser: uppblåsthet, utseende av gasbildning , avvikelser i matsmältningskanalen.

Kom också ihåg att inte alla kakor av sådana sorter är lika användbara. Nu, för ekonomins skull, innehåller många tillverkare fett och palmolja i formuleringen av kex. En sådan produkt har ett ökat kaloriinnehåll. Och det är inte säkert för hälsan.

Därför, innan du köper, måste du studera kompositionen för att få en väldigt användbar produkt. Eller baka kakor hemma.