Fenistil-gel-analoger

Fenistil är en av de mest effektiva läkemedlen för behandling av allergiska reaktioner. Det är extremt populärt, eftersom det eliminerar symptomen på allergier på bara några minuter. Men det finns i salven Fenistil och analoger, som också helt klarar av symtomen på allergier.

Analog Fenistil-gel - Vibrocil

Vibrocil är en av Fenistils bästa analoger. Det hänvisar till anticongestinpreparat och ger en nästan ögonblicklig och långvarig vasokonstriktiv effekt i slemhinnan i näshålan. Vibrocil är ett lokalt läkemedel, så dess effektivitet är helt oberoende av koncentrationen av aktiva beståndsdelar i blodet.

Använd denna billiga analoga Fenistil-gel kan vara på:

Sättet att använda ett sådant läkemedel är mycket enkelt: du måste klämma ut en liten mängd gelkonsistens och sätt in den djupt in i näspassagen.

Det finns praktiskt taget inga biverkningar i Vibrocil. I mycket sällsynta fall provocerar det utseende av torrhet och brännande i näsan. Denna Fenistil-gel-substitut kan inte användas endast med atrofisk rinit och om patienten tar droger från gruppen monoaminoxidashämmare.

Analog Fenistil-gel - Cetrin

Analoger Fenistil-gel är inte bara salvor utan även andra antihistaminer av den första generationen, inklusive i form av sprayer och tabletter. En av dem är Tsetrin. Den har en uttalad antipruritisk effekt och klarar sig väl av allergiska reaktioner som uppträder mot bakgrund av året runt eller säsongsrhinit.

Cetrin tabletter är avsedda för oral administrering: de sväljes och tvättas med en liten mängd vatten. Detta läkemedel har inga speciella kontraindikationer, men det är förbjudet att använda det för behandling under graviditet och amning, eftersom det tränger in i bröstmjölk. Det bör också noteras att vid mottagande av Zetrin kan biverkningar uppstå:

Analyserna av fenistil inkluderar också:

Även om du redan har bestämt dig själv för vad du ska ersätta Fenistil-gel, innan du börjar behandling, behöver du rådgöra med din läkare. Kanske, baserat på ditt tillstånd, kommer han att hämta en lämpligare analog för dig.