Elegans Väskor

Det italienska märket Eleganzza producerar kvalitetsväskor, plånböcker och handskar av äkta läder. Varumärket grundades 1991 av begåvad modedesigner Benvenuto Arno. Namnet Eleganza är uppkallat efter en av exotiska nyanser av mosaiken. År 2008 tilldelades den ledande märkesdesignern en speciell utmärkelse för modekanalen Italian Mode Channel för den kreativa serien av tillbehör och påsar under våren 2008-säsongen.

Eleganzza handväskor : en succeshistorie

Från de allra första samlingarna har varumärket utsett en unik och livlig stil. Företaget introducerar ständigt innovativ teknik för läderbearbetning och följer noggrant världstrenderna för tillbehör. När sy produkter använde den bästa huden, passerade flera grader av bearbetning, och skyddar djurens märke erbjuder väskor av läder.

Elegans kvinnors väskor blev så vanliga att många otaliga tillverkare började smida sina produkter under märkesvaror. Hur skiljer man en väska av äkta läder från Eleganzza från en kvalitetsförfalskning? Det finns flera karakteristiska egenskaper:

Och i allmänhet är märkesaccessoarer synliga direkt. En snabb titt på handväskans övergripande utseende, och du förstår att detta är en märkesvarig italiensk produkt.

Kvinnors läderväskor Eleganzza: Företagsstil

Även i de första samlingarna av varumärket utsågs den unika och ljusa stilen av varumärket. Tillsammans med de traditionella svartvita färgerna presenteras produkterna i ovanliga lila, turkosa och gula nyanser. I inredningen av de italienska påsarna Eleganza finns följande dekorationer:

Varje år presenteras säckarna i företaget Eleganza i nya samlingar. Vid denna tidpunkt skapar varumärkesdesignerna nya originalstilar och dekorera påsarna med vissa färger.

Om du analyserar den senaste samlingen av märket Caravella, kan du känna en sammanflätning av Medelhavsmotiv och porten i Neapel. Samlingen innehåller rika honungs-, korall- och rosa nyanser, understruken av en otroligt turkos färg på havsvågan. Fans av märket kommer att uppskatta den traditionella "sjökombinationen" av blått, rött och vitt. Företagets märkning av Caravella-linjen gjorde en "havsknut", applicerad på tillbehör och charmar på väskor.

Ett mycket intressant drag gjordes av märket Elegance, som ägnade en av sina samlingar av handskar och väskor till de legendariska italienska kvinnorna som inspirerade märkesdesignern. I kollektionen motsvarar var och en av damerna en kort kostym, så alla påsar är uppdelade på var och en av dessa italienare:

  1. Catherine de 'Medici. Personliggör "Worms" kärlek. Italiensk kvinna förkroppsligar passion, skönhet och känsla av stil. Hennes val är mättade djupa färger, presenterade i samlingarna Elegance.
  2. Sophia Loren . Framgången av "toppar" är belägen. Drottningen av italiensk bio kan enkelt fatta beslut och spela efter egna regler. Väskor av den här linjen betonar hög status och skapar en företagsbild av en kvinna.
  3. Laura de Nov. Personliggör kvinnornas "Bubi". Det är en av de mest känsliga bilderna i kulturen, så samlingen kännetecknas av sofistikerade tillbehör, ett stort blommönster.
  4. Gioconda. Detta är korsets hemlighet. Dess mysterium har länge lockat vetenskapsmän och artister och lämnar ingen likgiltig. Lyxmodeller av denna linje är gjorda av en reptil eller struts. De omsluter sin ägare med magisk flora.