DJ Tiesto gjorde ett erbjudande om den unga modellen Annika Bakes

Idag blev det känt att en annan avundsvärd ungkarl bestämde sig för att gifta sig. Det handlar om Tiesto - den rikaste DJ i världen som gjorde ett erbjudande till sin älskare, modellen av Annika Becks. Det mest intressanta är att tjejen är yngre än den berömda DJ i 27 år, men det hindrar dem inte från att vara tillsammans i flera år.

Tiesto

Tiesto själv berättade för sina fans om engagemanget

Förra gången blev det trendigt att prata om förändringar i livet, både personligt och professionellt, genom sociala nätverk. Den 48-årige Tiesto bestämde sig för att följa modetrenderna och publicerade på Instagrams sida en snygg bild. Han var avbildad på den och hans älskade Becks, som han ömt omfamnade. I den berömda DJ-handen kunde man se en svart låda, där det troligtvis fanns en förlovningsring. Under bilden gjorde DJ: ns DJ följande inskription:

"Med denna vackra tjej är jag redo att leva resten av mina dagar. Hon är kärlek i mitt liv! Nu är jag i den sjunde himlen med lycka och jag är väldigt glad att Annika kom överens med mitt erbjudande. "
DJ Tiesto och Annika Bakez
Läs också

Tiesto är den rikaste DJ-musiken i världen

Theis Vervest föddes 1969 i Breda, Nederländerna. Vid 12 års ålder insåg föräldrarnas framtida kändis att Theis är mycket intresserad av musik. Det var just då han uppfann en pseudonym för Tiesto. Först gav musik inte en riktig ekonomisk inkomst och Theys försökte många yrken: lastare, säljare, postman och andra. Dessutom arbetade han deltid DJing på privata partier och spelade sedan i den populära nattklubben i hans stad The Spock. Förändringar i biografin, som ledde till stor berömmelse, hände 1998, när Tiesto uppträdde på festivalen Innercity.

Under 2012 toppade Tiesto listan över de bästa DJ-skivorna i decenniet. Dessutom anses han vara den högst betalda specialist på detta område, liksom den rikaste DJ-musiken i världen.

Tiesto är världens högsta betalda DJ