Dekorativ gips med vanlig kitt

Dekorativ dekoration av väggar och tak i ditt hem från yrkesverksamma med användning av speciella dekorativa material kan bli ett dyrt nöje. Men varför överbetalning, om du kan skapa din egen otroliga skönhet med dina egna händer. Så, dekorativt gips från vanligt kitt är tillgängligt för alla, du behöver bara ansluta fantasi och kreativa början.

Dekorativt gips från kitt: "Blomstermotiv"

Bilder av levande natur ser alltid lämpliga och vackra ut. Material och verktyg vi behöver är de vanligaste: en primer , kitt, en bred och smal spatel, en rulle och ett bad för det, måla på kitt av din favoritfärg.

Även i denna mästerklass används ett enkelt hemlagat verktyg för att applicera direkt det dekorativa lagret av gips. Du måste smula flera blad av tidningen och linda dem i en bit vanlig polyeten, göra ett handtag, vrida polyetenen och fästa den med konstruktion eller vanligt band.

Och det är dags för oss att ta reda på hur man gör denna snygga dekorativa gips i form av blommor från den vanliga kitt. Så på den förberedda ytan sätter vi ett jämnt lager av gips med hjälp av spatler, planerar allt, lägger särskild uppmärksamhet åt hörnen.

Omedelbart, utan att låta väggarna torka ut, börjar vi applicera blommönster i en cirkelrörelse med ett färdigt verktyg. Därefter väntar vi minst 24 timmar före nästa steg.

Det är dags att måla ytan. Vi gör det med en rulle, i hörnen måla med en pensel. Vi låter färgen torka 2-3 timmar.

Det sista steget: Vi använder spateln för att ta bort de utskjutande delarna av reliefen. Tryck inte på det hårt, du behöver en liten repningseffekt.

Vår blom yta är klar. Som du kan se, dekorativt gips från vanlig kitt - det här är den verklighet som du kan göra.