De bästa platserna i planet

Flygningen i planet tar flera timmar, men varje passagerare vill spendera denna obetydliga tidsperiod så bekvämt som möjligt. En viktig faktor för bekvämlighet är valet av en plats i flygplanets hytt. Varje person har sina egna prioriteringar när man väljer den bästa platsen i planet. För någon är det viktigt att titta i porten, någon är allvarligt oroad över observationsprocessen - de föredrar att känna mindre bevis för att de är i luften i mindre utsträckning. Det är viktigt för enskilda passagerare att närma sig toalettrummet. Det finns fall då resenärens vestibulära apparat inte står i luftstötar. Sådana passagerare rekommenderar i förväg att välja platser i kabinens framsida, där minsta påverkan på fartygets luft strömmar och turbulens .

Som regel är det i business class och förstklassiga förhållanden bekvämt oavsett placeringen av sätet, och därför är det inget problem att välja en stol. Låt oss försöka bestämma vilka bästa ställen i planet, från passagerarnas position i ekonomiklass, som reser på de mest populära typerna av flygplan.

Bästa platser i A320

Airbus A320 är ett av de mest populära moderna flygplanen. Dess kapacitet är 158 passagerare, 8 platser är i business class. De mest bekväma platserna är B, C, E, D i 11: e raden, eftersom det finns ett stort benbesättning och lutande rygg på sätena. Tillräckligt bekväma platser i 3: e raden på grund av det ökade benet, men att hitta en septum framför stolen kan orsaka viss irritation. Absolut obekväma platser i den 27: e raden på grund av närheten till toaletten, som är bakom ryggen på sätena, på grund av vad de inte kan kastas iväg.

Bästa ställen i Boeing 747-400

De flesta Boeing 747-400-flygplanen har 522 sittplatser, men det finns också 375 flygplan. Övre däck upp till 5: e raden upptas av business class-säten med bekväma sittplatser och ett avsevärt avstånd mellan raderna. Bakom partitionen börjar ekonomiklassen. Den 9: e raden, som fyller övre däck, är inte särskilt bekväm, eftersom det finns en toalett och en övergång till nedre däck bakom det.

De mest bekväma platserna på Boeing 747-400s nedre däck är den 10, 11, 12: e raden, som har 2 platser, och inte 3-4, som i de andra raderna. Villkorligt lämpliga är platserna i 31, 44 och 55: e raden, eftersom fotstorleken ökas, men närhet till toaletterna kan orsaka ångest. Obehagligt är platserna i 19, 29, 43, 54, 70 och 71 rader, där platserna inte lutar och raderna 20-22, 70-71 på grund av närheten till toaletten lokaler. I 32-34: e serien är besväret beror på närhet till trappan.

Bästa ställen i Boeing 747-800

Denna modell av flygplanet är en av de mest populära i världen. Om det är möjligt att välja plats i hytten rekommenderar vi 12: e raden. Det finns ett betydande avstånd för benen, och baksidan av sätena ligger bakåt. Sätena i 11: e raden ger extra benrum, men stolarna förvandlas inte på grund av närheten av nödutgångsdörrar. De mest obehagliga platserna i raderna 26 och 27, som bredden på sätena i dem, minskar, även i 27: e raden på platserna D, E, F och i 28: e raden lutar inte ryggen.

De bästa platserna i IL 96

Kapaciteten hos Il-96-planen är 282 passagerare, 12 platser finns i business class. Enligt experter i kabinen på detta flygplan finns inga platser med hög komfort. Villkorligen bekväma är platserna i 6: e och 9: e raden samt platserna D, F, E i 11: e raden, eftersom det finns mer benrum och det finns inga stolar framför, vilkas baksida kan luta sig tillbaka. Det är obekvämt att vikningen Borden är belägna i armstöden, och utsikten är poked in i partitionen. Obehagliga platser i 8 och 38 rader, eftersom stolarna inte lutar sig - vila mot väggen. Dessutom ligger den 38: e raden i omedelbar närhet av toaletten. Det rekommenderas inte att vara belägen i den 14: e raden, eftersom det finns inga portholes. Platser D och F i 32: e raden är obekväma på grund av smärtan på fartyget, på grund av vad de går ut i passagen, och flygvaktar med vagnar rör ofta dessa platser.

De bästa platserna i flygplanets hytt valts av de som tidigare registrerats för flygningen. Med registreringen först får du större chanser att ta bekväma stolar.