Damkläder

Linnen dukar är ett utmärkt alternativ för en varm (och varm!) Tid på året. Beroende på stil och färg kan den idealiska modellen idag väljas även för kvinnor med den mest sofistikerade och komplexa smaken.

Typer av kvinnors linnekostymer beroende på botten

  1. Byxor med linne kostym . Det är viktigt att vara uppmärksam på byxans stil. Oftast är dessa breda modeller i golvet eller omvänt, något smalare och förkortade. Det första alternativet är mer lämpligt för arbete, det andra - för informellt tidsfördriv. När man väljer en modell, anser att linan sitter något efter tvätt. Och även om han kommer tillbaka till sitt fria tillstånd efter en dag med strumpor, är det viktigt att den här tiden inte passar för dig - det kommer att skapa obehag och inte se estetiskt tilltalande.
  2. Kjolen linne kostym ser starkt feminin ut. Från sin stil kommer det att bero på skuren på kjol och topp: affärsmodellerna levereras vanligtvis med en klassisk jacka och en pennkorg och informella kostymer kan ha en kjol med en asymmetrisk ben och en kort lös jacka på en knapp. Kvinnor i åldern kommer att passa kjolar "god" och "solklesh" midi längd, och unga tjejer kommer att vara bekväma vid varmt väder i en kort kjoltrapzium .
  3. Kostym med shorts . Den mest informella av kiten. Beroende på längden på shortsna kan en linnebyxeshorts användas på jobbet (om du inte har en strikt klädkod) eller på stranden (ideal i detta fall är en uppsättning krokytoppar och korta shorts). Från shortsdräkten med shorts är perfekt kombinerad med birkenstock eller light loffers.

Typer av kvinnors linnekostymer beroende på toppen

  1. Draga med jacka . Det här alternativet ser inte nödvändigtvis ut strikt. Mjuka lösa jackor, stiliserade under skjortor, med fläckfickor, epauletter och bälte, i beige eller olivfärgad, kan skapa en bild i stil med "safari" och vit - i kolonialstil. När du köper en linne kostym, försök att välja en modell och färg som kommer att kombineras med vit botten och jeans - då har du ytterligare två färdiga utseende.
  2. Kostym med blus . I linne kan blusan göras i en populär snitt "lådan" (lös, rak), försedd med baskiska eller någon annan stil. Huvuddelen är att den ska se ädel och högkvalitativ, vilket gör det möjligt att använda kostym för arbets- och affärsmöten.
  3. Kostymer med topp . Särskilt intresse för en sådan uppsättning är att toppen kan ha en annan färg, medan de flesta av de klassiska kvinnliga linnekostymerna är gjorda av samma tyg. Likheten i färgschemat kommer att indikera att det här är en kostym, men denna tandem kommer att se mer original och intressant ut.
  4. Kostym med väst . Bra bas för experiment! Välj en uppsättning neutrala färger som kompletterar den med en ljus jacka och tillbehör. En skjorta under en linne kostym i en sådan plan kan bäras, och kanske inte: Ibland är en basisk topp på tunna banden tillräckligt.

Stilar och modeller av linnekostymer

  1. Klassisk . Huvudskillnaden är i färg och kvalitet hos lin. Det ser bra ut med viskos eller polyester i kompositionen - de hjälper till att hålla formen bättre. Observera också att tyget för arbetssatsen borde vara tätare, vilket inte kommer att synas.
  2. Casual . Det kännetecknas av en mjuk, tunn lin, eventuellt en stor vävning.
  3. Kvällen . Det måste nödvändigtvis vara svårt både snittet och kompositionen. Det är lämpligt att ha ett tyg med en ljus glans (kompositionen kan vara metall). Och om ett företag vit linne kostym inte är det bästa alternativet, då för ett speciellt fall passar det perfekt.