Cream för fräknar

Många gillar fregnar, men mestadels de som inte gör det. Men kvinnor, som på eget ansikte kände skönheten av hyperpigmentering av huden, föredrar att bli av med den. Krämen av fräknar kan lösa detta problem, men inte alla kosmetiska produkter är lika effektiva.

Vilken typ av kräm hjälper till med fräknar?

Våra mödrar och mormödrar använde Achromin grädde mot fräknar. Det här är verkligen en mycket effektiv lösning, men i sin sammansättning är hydrokinon en kemisk komponent som undertrycker syntesen av melanin, men det refererar också till potentiella cancerframkallande ämnen. Du kan självklart använda drogen på egen risk och risk, men det finns mindre radikala medel.

Whitening Cream från fregnar finns i nästan alla stora kosmetiska företag - från Avon till Lancome, men det är att föredra att leta efter ett sätt att bekämpa pigmentering bland apotek kosmetika :

De är ganska dyra, men de är helt säkra. I sammansättningen av övervägande syra, så glöm inte att grädden av fräknar ska appliceras bara på natten, och på eftermiddagen använda solskyddsmedel.

Det finns mycket värdiga medel i denna kategori, tillverkad av inhemska företag. Priset för dem är betydligt lägre än för de ovan angivna varumärkena:

Många tjejer riskerade att prova en kinesisk kräm från frön "Green Tea". Liksom alla asiatiska kosmetika är det mycket effektivt, men provar ofta allergier .

Bästa kräm för fräknar

För att ta reda på vilken grädde som hjälper mot fräknar, kan du bara på egen erfarenhet, eftersom hudens tendens att pigmentera är annorlunda för alla. Att kämpa mot fräknar och åldersfläckar kan du använda Ayherb nattkräm. I dess sammansättning är endast naturliga komponenter, och effektiviteten bekräftad av många recensioner. Den huvudsakliga aktiva beståndsdelen är kojinsyra. Det påverkar hudens djupa lager och utlöser en regenerativ process. Som ett resultat försvinner de gamla fräknarna gradvis, och nya visas inte.

Vi vill påminna dig om att det är bäst att kämpa med fräknar i februari när de är minst i ansiktet. När du börjar förebygga, förhindrar du utseendet av pigmentering med en ökning av solaktiviteten på våren.