Bur för marsvin med egna händer

Fick du en marsvin i huset, som du bestämde dig för att göra en annan familjemedlem? Nu måste vi bestämma oss för bostadsorten, det vill säga med buret. För att välja rätt bur för ett djur måste du ha exakt information om vilken cell som behövs för marsvinet.

I utseende är marsvin av vilken ras som helst Men när du ger dem möjlighet att uttrycka sig, att ha avfyrat från buret, kommer snabbhet och resursförmåga genast att hoppa in i dina ögon. Och det betyder att en bur för en marsvin behöver en rymlig. Dessutom bör den vara utrustad med en slags "sporthörn", där djuret kan bibehålla sin fysiska form.

Du kan få tag på ett hus för marsvin på två sätt. Den första är att köpa en bur av nödvändiga dimensioner och våningar i en djuraffär, och den andra är att göra det själv. Att göra ett köp hos en djuraffär, med den nödvändiga summen av pengar, är enkel nog, men ibland kan man möta det faktum att designen av produkten inte helt passar dig. Därför är det möjligt att tillgripa den andra metoden, det vill säga att konstruera en självgjord bur för marsvin. Således kommer du att kunna förverkliga alla nödvändiga behov. Dessutom är det sistnämnda alternativet ekonomiskt mycket billigare.

Hur man utrusta en bur för en marsvin?

Innan du börjar utrustningen för marsvinburar måste du köpa nödvändiga material. Av vilka vi ponabits följer:

Vi fortsätter att utrusta cellerna för en marsvin. Minsta boyta bör vara 0,7 kvadratmeter, i centimeter är det 700x100, desto större är det, desto bättre är det.

  1. Rita en låda på kartongen. Retur från kanterna på 15 cm, det blir kjolarna.
  2. Unroll med en brevpapper kniv längs de böjda kartongens ritade linjer och börja göra en låda.
  3. Från metallgitterar gör paneler, som i höjd ska vara dubbelt så höga som skenorna. Anslut dem tillsammans med screeds.
  4. Varje sida samlas separat och justeras till längden. Fäst sedan sidogallorna på pall. Vårt bur är klart.