Bön för barnets onda öga

Den mest oskyddade skapelsen är ett barn, särskilt en nyfödd. Det är de lilla barnen som är mest benägna att skrämma och onda ögon, eftersom de är mycket mottagliga för allt otrevligt. Barnet, som var jinxed, skriker hela tiden och gråter, och utan orsak. Barnet rinner ofta, hoppar, sover inte bra. Äldre barn kan ha huvudvärk , illamående och brist på aptit.

Dessutom kan en vårdande mamma lätt avgöra om hennes barn har ett smärtfritt öga. För att göra detta måste du hålla mellan ögonbryns tunga på barnets hud, om den plats där det så kallade "tredje ögat" finns. Om du känner att ditt barns hud är saltt, betyder det att de har jinxat det.

Hur kan moderen lindra sitt barns lidande? Faktum är att en kärleksfull förälder med borttagandet av det onda ögat kommer att klara sig själv . Det är nog att använda böner mot fördärv och onda ögon. Det finns vissa regler som måste följas innan man läser en skyddande bön från det onda ögat. Både mor och barn måste döpa, kors måste bäras på dig och barnet. Sådana ritualer rekommenderas att utföras på den avvänjande månen, men i nödfall, när månen just börjar växa, kommer söndagen också att passa riten om att ta bort det onda ögat.

Bön från barnets onda öga

För att göra amuletten - en bön från det onda ögat, förbereda heligt vatten, ett kyrkstearin och även salt av salt. Torsdagssalt är helgat i kyrkan på en ren torsdag. Barn sitter på avföringen och står bakom honom, om barnet fortfarande är mycket litet och inte kan sitta, stå sedan i sängens huvud. Läs ängeln "Guardian Angel" tre gånger.

Då är det nödvändigt att läsa bönsskyddet från det onda ögat. Faktum är att det finns många alternativ för bön, nedan kommer vi att ge en av de enklaste tomterna.

Om din baby ständigt gråter, och hans ansikte blir röd och "Bränn", tvätta den, torka ansiktet med din tröja. Då måste du slicka barnets ansikte i tvärriktning och tre gånger för att säga: "Vilken slags mamma föddes, den här gick också bort." Att licka barnet ska vara tre gånger, efter att var och en måste spotta genom vänster axel.

Kyrkans ljus, som du lyser i början av ritualen, måste nödvändigtvis brinna till slutet, kaminen bör begravas hemifrån och från trånga platser. Någon mamma behöver känna till dessa enkla konspirationer och böner så att ditt barn blir lugnt och friskt. Tack vare styrkan i din mammas kärlek erhålls alltid dessa rites och de kommer aldrig att skada ditt barn.