Blus med baskiska - vad ska du ha på den här snygga garderobsposten?

Få människor kommer ihåg att baskiska som ett element av kläder med samma namn av folket uppträdde i Spanien. Under många år försvann hon från modevärlden och kom tillbaka igen, men från och med 1700-talet uppträdde en intressant blus med en baskisk i kvinnans garderob, där du kan göra många moderna bilder. Den här saken kan omedelbart sätta outfit stil och elegans .

Blusar med baskiska 2017

Trendiga blusar med en baskisk - sommaren 2017 - det är fortfarande trendiga och ovanliga breda krusidullar, vilket gör det mest tråkiga och konservativa utseendet speciellt. Denna klädsel i något outfit ger en känsla av charm och gränslös femininitet. Dessutom måste hon vara i garderoben av skönheter plus-storlek, som vill gömma sig från sina omgivande utstående mage och frodiga höfter.

I vårens sommaruppsamling av kläder Carven, Chanel, Roberto Cavalli och många andra kända märken blev blusen med basque en sann beläggning för elegans. Till exempel presenterade det franska varumärket Carven många bilder som skapades i 60-talets anda och fylldes med en speciell charm. Blusen är dekorerad med flerskiktiga fransar, vilket skapar en känsla av ljushet och viktlöshet - vad du behöver för sommaren och den vita färgen blev konungen av podiet. I vårsamlingen Chanel Karl Lagerfeld visade många romantiska bilder som består av kläder av lös stil och guipure.

På modeveckan i New York flöt kristna Siriano samlingar över genomskinliga kläder, vilket gav en pikande bild som öppnade kvinnans kropps aptit för andra. En openwork-blus med en baskisk och en sänkt axellinje är perfekt för dem som vill ge en bild av sexualitet. Trött på feminina anteckningar i outfit? Därefter diversifiera hans andel av maskulinitet med hjälp av en överdimensionell blus i militärstilen från Marc Jacobs.

Trendiga blus med baskiska

En elegant blus med en baskisk är en unik modell som kan bäras för affärsmöten, promenader med vänner och ett romantiskt datum. Denna skönhet kommer att vara för allas ansikte, men med sitt val är det viktigt att ta hänsyn till en hel del nyanser om vilka modeindustrins ledande stylister inte upphör att upprepa:

  1. På tjejer med typ av figur "päron" blus med en baskisk bör visuellt begränsa höfterna, gömma en liten mage. För att göra detta är det viktigt att välja kläder där basken kommer att ligga ett par centimeter ovanför eller under den bredaste delen av låren.
  2. "Omvänd triangel" rekommenderar stylister att ge företräde åt saker med en baskisk, som ligger direkt på lårlinjen. I det här fallet kommer det att vara möjligt att visuellt öka höjderna, göra formerna aptitrerande och mer feminina.
  3. Skönhet plus-storlek, din version - en fashionabel blus med en bred baskisk, men inte vågig. Helst, om det är en mörk färg. Detta kommer att göra siluetten harmonisk och därigenom inskränka höfterna.

Lacy blus med baskiska

Blus med baskiska och spets gör dig till en riktig modeikon. Delikat prakt går aldrig ut ur mode. Detta är en snygg klädsel som kommer att betona skönheten i varje tjej som vill se fantastisk under alla omständigheter. Om du är galen på saker i viktoriansk stil, var noga med att försöka på en blus av en mild pulveriserad nyans med kantning av flätat tyg med löst genomskinliga insatser (ASOS). Och utvalda fokuserade på en enkel och samtidigt förfinad design som skulle vara lämplig i samband med andra saker.

Fröken Selfridge, känd för sina informella men väldigt lyxiga kläder, erbjuder modebutiker att prova på kläder som är lika lämpliga för en kvällshändelse och för en dagslång, skarp bild. En lacy-blus med en baskisk och en hög krage kommer att smaka till dem för vilka detaljer är viktiga i outfit. Det är omöjligt att inte bli kär i kläderna i Religion Plus, som ligger perfekt på någon skönhet med magnifika former. East-London-etiketten har utökat sin vår-sommarsamling med skapelser av en universell klassisk snitt av transparent spets.

Chi Chi London visar återigen att även en svart blus med en baskisk kan se ovanligt ut. För att göra detta måste du lägga till ett par trendiga detaljer - utklipp på axlar och spetsinsatser. Designers favorit ungdomsmärke River Island vet hur man erövrar tjejerna och lägger till en samling kläder med gitterfinish. Blus med en intressant baskisk look är ovanlig, på grund av det som hjälper till att betona den unga damens individuella stil.

Blus med en baskisk på axlarna

Sommarblus med en baskisk är gjord av spets, bomull, silke eller genomskinligt tygmaterial. Du känner inte bara tilltalande, men känner inte att fönstret är en riktig värme. I sommar är du inte rädd för att experimentera - försök på en blus av ovanlig stil, asymmetrisk snitt eller ovanlig färg för dig (enskulderkläder med ljust blommönster eller klassisk svart färg). Glöm inte att basken visuellt gör axlarna bredare, och därför är den lämplig för unga damer som vill balansera proportionerna i figuren ("triangeln").

Blus med en baskisk på axlarna
Trendig blus med en baskisk på axlarna

Blus med baskisk i midjan

Vackra blusar med en baskisk, belägen i midjan, ger en blick av elegans och förfining. Den är sydd av mjuka och lättdragna tyger. På toppen av populariteten av modellen av fri och utrustad skär av genomskinlig chiffong eller crepe tyg. Adore den klassiska stilen, är kär i affärssynet? Var uppmärksam på modellen av Deep Blue Crepe gjord av French Connection. Om dina kläder är lätta och bekväma, kommer du definitivt att tycka om den lätta bomullsblouse från Ralph Lauren.

Blus med baskisk i midjan
snygg blus med en basquel i midjan

Blus med dubbla baskiska

Sådana blusar med en baskisk för tjejer, som adorable en romantisk bild, passar bäst. Dessutom kommer de att vara höjdpunkten på löken och hjälpa till att skapa en modern och elegant klädsel. Glöm inte att på toppen av mode Olympus är följande modeller:

Blus med dubbla baskiska
Vacker blus med en dubbel baskisk

Blus utan ärmar med baskiska

Sommar damblusar med en baskisk ärmlös tröja ser bra ut både i vardags- och kontorsdrag. För att skapa en företagsbild ska du föredra ett begränsat färgschema. Street-stil är en ljus eller mörk monofonisk topp kombinerad med en tryckt botten, eller en ljusblus med byxor av samma färg. Om du vill få ett elegant aftonutseende, sätt på en ärmlös blus med ena stycka byxor eller en penna kjol. Bland tillbehören föredras icke-signifikanta smycken. I din bild är basken redan ett märkbart dekorativt element.

Blus utan ärmar med baskiska
Snygg ärmlös blus med baskiska

Stickad blus med baskiska

Klädda blusar med baskiska, sys av stickade kläder, passar perfekt figuren och betonar dess förföriska kurvor. Den stora fördelen med kläder av detta material är att när den bär på på lång tid håller den sin form, det smälter inte och texturen på tyget är så mjuk och bekväm att det inte kan vara obekväma i den. Glöm inte att denna blus ska tvättas med varmt vatten i händerna.

Stickad blus med baskiska
Snygg stickad blus med baskiska

Blusar med baskiska för fett

Kom ihåg att blusen inte ska kombineras med breda byxor, kjol-sol, "bell". Annars får vi en mycket tunn botten och en tung topp. Din uppgift är att skapa timglasets silhuett. Bär inte den om den sys från helt transparenta tyger, dekorerad med ett rutigt mönster eller tryck i en remsa som ökar parametrarna. Blus med baskiska för fulla kvinnor bör väljas med följande modrekommendationer:

Blusar med baskiska för fett
Snygga blusar med en baskisk för feta tjejer

Med vad ska man ha på sig en blus med en baskisk?

Bilden med en blus med en baskiska kommer att visa sig vara oöverträffad, om den är korrekt sammanställd. Det är viktigt att inte glömma att botten och toppen ska vara antingen monofonisk eller kontrast. Bilden ska inte vara tyngre med tillbehör. Det är bättre att föredra minimalism. När det gäller modeskombinationer, då:

Stress midjan med ett tunt eller brett bälte av kontrastfärg. Ge bilden av femininitet genom att bära skor på en lågklack. Om du är den största bekvämligheten, var uppmärksam på trioen av jeans, blusar med baskiska och fotkängor. Med shorts och jeans ser pojkvänerna bra tröjor i överdimensionell stil. Till denna lookbook lägger du till vita eller svarta sneakers, sneakers, snorkelbåtar eller inte mindre praktiska förlorare.

Snygga bågar med en blus med en baskisk
Blus med en baskisk i en snygg bild

Penna kjol och blus med en baskisk

En vit blus med en baskisk och en stram penna kjol i vilken färg som helst kommer att vara en perfekt modekombination som möter moderna modetrender. Det nämndes ovan att denna jacka är perfekt kombinerad med den direkta botten. Det här är en klassisk duo, till vilken det är viktigt att välja lämpliga skor:

Penna kjol och blus med en baskisk
En fashionabel lösning - en penna kjol och en blus med en baskisk

Byxor och blus med en baskisk

Jackan med byxor ser också ut som att vinna, som en blus med baskiska och jeans. För att skapa en kontorsdräkt, välj snygga "rör". Sådan skönhet hör till klassiska modeller, och därför måste botten harmonisera med den. Hon ser perfekt ut med raka byxor. Sällsynta undantag är breda byxor. När det gäller skor är inte bara sofistikerade båtar, utan även sandaler och sandaler relevanta här.

Byxor och blus med en baskisk
Snygg kombination - byxor och blus med en baskisk