Varma kjolar för vintern

Att argumentera med att det på vintern är det bästa alternativet för kläderna varma byxor och jeans med värmare, men det är ingen mening om du vill se perfekt i något väder, oklanderligt, feminint, romantiskt? Detta kommer att hjälpa varma kjolar för vintern, där du inte bara kan se vacker ut, utan också känna dig bekväm. För att göra detta är det nödvändigt att kjolen för vintern valts med vissa regler i åtanke, i kombination med ytterkläder, tights och skor. Vill du veta vad du ska ha med kjol på vintern, och vilka modeller ska du föredra?

Varma material och modefärger

Naturligtvis är tunna lätta tyger olämpliga på vintern, trots att vissa designers i deras samlingar nekar detta krav. Men enligt sunt förnuft är det bättre att välja modeller gjorda av tätt och varmt material. De bästa väven för vinterkjolar är ull, tweed, corduroy, sammet och läder. Naturligtvis är en denim kjol i golvet för vintern kläder som hävdar att vara en klassiker. Produkter från denim är inte bara varma, utan också framgångsrikt kombinerat med garderobens grundläggande saker. På vintern kommer en denim lång kjol att vara lämplig på kontoret och en promenad. Detta är ett utmärkt vardagligt alternativ.

Om outfiten ska uppfylla kraven i en strikt klädkod , kommer den bästa lösningen att vara en tweed eller ull kjol av medium längd av stilen "penna". Ser bra ut och modellen, svagt flammad ner. Lång ullkjolar för vintern kan köpas om ditt arbete inte är kopplat till en konstant rörelse. Maxi ull kjol passar om på vintern är du lång på gatan. Förresten kan en modell av fin engelsk ull kombinerad med en vit blus och en klassisk jacka vara en idealisk lösning för en affärsmiddag, en intervju eller ett officiellt möte.

Läder kjolar - kläder förplikta. Materialet ser sig imponerande ut, så resten av bilden ska vara extremt kortfattad. Skinnskärmen kombineras med monotona sköldpaddor, snygga dragkedjor med fin parning, enkla västar. En stickad kjol för vintern är värt att köpa dem som föredrar en gatustil. Modeller av stickad fin viskös duk kan kombineras med bomullsblusar, skjortor, turtlenecks i någon struktur och kjolar på golvet i stor parning ser effektivt ut med en monofonisk slät topp.

Färgskalan är tillräckligt stor. Brun, grå, svart - dessa färger anses vara mest praktiska, men de kan inte hävda originalitet. Om klädkoden tillåter kan du bära kjolar av röda, blåa, orange, gröna blommor. Otroligt romantiska utseende modeller, gjorda i mjuka pastellfärger. Dessa färger är inte förknippade med vintersäsongen, men du vill ta med sommarvärmen till vintern!

Framgångsrika kombinationer

Till att börja med kräver en kjol att du har på sig ströjor. Ju kortare kjolen, ju tätare den borde vara. För kjolar som är mycket längre än knästraktarna ska de ersättas med täta monotona leggingar. Unga flickor har råd att värma fötterna med stickade golfskor eller gummiband, som perfekt kompletterar bilden med en kort isolerad kjol. Modeller av midi eller maxi längd kompletteras med Capron tights. Föredrar tights med en densitet på 60 den klassiska färger (svart, brun, grå).

Som en topp till varma kjolar rekommenderar stylister att de väljer stickade tröjor, kardonger, turtlenecks, ulljackor. När det gäller valet av skor är regelen att ju kortare kjolen är, desto högre är hälen och skopåsen. Långa kjolar ser bra ut med stövlar och fotkängor och korta med stövlar.