Blockhus för inredning

Användning av ett hus för inredning kan rekommenderas till de personer som föredrar naturmaterial i designen av lokaler, och mer specifikt ett träd.

Blockera huset under loggen för inredning - är ett bord (billet), som på framsidan har en cylindrisk, konvex form, och ribborna är utrustade med ett vapen och spår. De egenskaper som detta ytmaterial har, gör att det kan användas i alla bostäder:

Rätt val av kvarter för inredning

Innan du väljer ett kvarter för inredning, bör du bekanta dig med egenskaperna hos materialet från vilket det är gjort. Så för bostadshus är det bättre att använda ett husblock, för vilken produktion av barrträdslag har valts. Storslagen konsistens har tall, i sin tur den ovanliga strukturen på ytan av kvarteret av gran, tack vare det stora antalet knutar på detta träd, gör den särskilt populär för dekoration.

Om man bestämmer sig för att slutföra kvarteret med husväggen med hög fuktighet, t.ex. ett bad, är det bättre att använda ett material av lind eller poppel, eftersom barrträ vid höga temperaturer kommer att avge skadlig tjära. Dekorationsmaterial av lövträd har ökat hårdhet, de kan motstå utseendet av mögel, svamp, mindre rutt, spricka och smulla.

Exempel på design med blockhus

Om husets inredning är utvalt av blockhus, finns det ingen gräns för de olika idéerna för designdesign, eftersom det är i harmoni med andra ytbehandlingar. Kombination med en tegelsten , en sten, smidda element - kommer att ge inredningen originalitet, skapa en antik atmosfär och förbättra den övergripande färgen.

En utmärkt designlösning kommer att vara en kombination av ett hus av gran och gran, medan granmaterialet ska användas för dekorativa element, eftersom träet från det är lite lossnat.

Husets inredning med ett kvarter gör att huset ser ut som en hackad hut, det ger boende en känsla av värme och komfort, som skiljer sig från originalitet och individualitet.