Dotter till Angelina Jolie

Ett vackert och framgångsrikt par, Angelina Jolie och Brad Pitt, ägde rum inte bara som världsklassstjärnor, men också som föräldrar. I skådespelarnas familj växer 7 infödda och adopterade döttrar och söner.

Dagligen ta ett exempel med en charmig, graciös och berömd mamma kan 3 döttrar:

Angelinas dotter Jolie Shylo

Shilo Nouvel, född 26 maj 2006, var den första biologiska dottern till Angelina Jolie och Brad Pitt. Paret för länge gömde sin graviditet från media och, i allmänhet, vann. Men Angelina föddes i Namibia, där myndigheterna tog alla säkerhetsåtgärder. Skådespelarna gjorde en sådan hemlighet ur sin intressanta position, då att sälja dotters första foto för en rekordmängd pengar. Förklaringen av denna handling var deras längtan efter välgörenhet - alla pengar som tagits upp från bilderna gavs till en av hjälpmedel.

Dotter till Angelina Jolie och Brad Pitt Schailo, vars namn översätts som "fredligt", är inte alls fredligt. År 2014 bestämde hon att manliga bilderna till henne mer i ansiktet. Shiloh ser ut som hennes mammas pouting läppar och ostört blick, men det här slutsatsen liknar varandra. Den 9-åriga dottern till den vackraste kvinnan på planeten klär sig som en pojke, har kort hår för rak avskärning, är förtjust i skateboarding. Flickans föräldrar motsätter sig inte sådant självuttryck. Dessutom sa Angelinas far upprepade gånger att den ungefärliga moderen till en stor familj, Angelina, också var ganska komplicerad när hon var tonåring och var känd som en sociopat.

Angelinas dotter Jolie Zahara

Angelina Jolys adopterade dotter Zahara Marley föddes den 8 januari 2005 i Etiopien. Jolie antog henne när hon var en sex månader gammal bebis. Det troddes ursprungligen att Zahara var föräldralös efter att hennes mamma dog av aids, och hennes mormor vägrade sitt barnbarn. Skådespelarna räddade flickan från svält, upptäckte att sjukdomen inte överfördes till henne från hennes mamma. År senare blev det känt att flickans mor lever och vill återvända sin dotter till sig själv.

Namnet på adoptivdottern till Jolie "Zahara" översätts som "blomma", men en vacker varelse, som hennes syster Shilo, ger sina föräldrar en stor anledning till oro. Inte så länge sedan ville hon träffa sin biologiska mamma. Men helt ovillig att förlora sin tioårige äldre dotter, Angelina Jolie, uppgav att om resan till Etiopien äger rum, kommer hon säkert att följa med Zakhar.

Angelinas dotter Jolie Vivienne

Dotter Jolie Vivien, tillsammans med sin tvillingbror, föddes den 12 juli 2008 i Nice. Flickan är mycket lik Angelina, och enligt Brad Pitt, inte bara utåt, men också i karaktär.

7-årige Vivienne älskar princessklänningar. Om hennes äldre systrar ignorerar "mimic" nyanser, föredrar mer neutrala saker, kan den blonda Vivienne ofta ses i vita sarafanfloretter, rosa blusar, glänsande skor.

Angelinas dotter Jolie Vivien har trots sin unga ålder redan spelat i filmen "Maleficent", där hon spelade rollen som Princess Aurora. Enligt föräldrarna är flickan mycket begåvad och det var lätt att arbeta med henne.

Barnen blev de främsta gästerna på det efterlängtade bröllopet av Angelina Jolie och Brad Pitt, som hölls 2014. De deltog aktivt i organisationen av ceremonin - de gjorde skisser för ritningarna på moderns bröllopsklänning , de kastade kronbladet till fötterna.

Läs också

Sons och döttrar till ett stort par är lugna över sina föräldrars glädje och är alltid väldigt glada när mamma och pappa spenderar tid med dem.