Bli en man med stjärnorna! Master Class TAI CHI och Body Combat

Gathering av gäster och början av registreringen kl 18.00. Början av träning på 19:00!

Tillsammans med oss ​​på denna sommarkväll, kommer sångaren Sati Casanova, skådespelerskan Anna Khilkevich, TV-presentatören Irena Ponaroshku och andra stjärnor att vara förlovade!

Reebok ringer alla som är intresserade av träningspass! Du kan och bör förbättra dig själv och alltid och överallt. Vårt motto är Gym är överallt! Trä där du vill och när du vill! Ändra dina idéer om fitness!

Våra bästa tränare hjälper dig i detta tillsammans med känd rysk film, musik och affärsstjärnor som delar vår uppfattning att sann framgång är omöjlig utan fysisk, andlig och mental förbättring.

18:00 - 19:00 Registrering av deltagare och registrering

19:00 - 20:00 MASTER CLASS LES MILLS Kroppskamp med Evgeny Vanyukov

Elite-tränare för gruppprogram och kampsport, nationell tränare av Les Mills-programmen Evgeny Vanyukov som uppvärmning före huvudverksamheten kommer att utföra en aerob träning av Body Combat. Detta program är utvecklat på grundval av sådan kampsport som karate, kickboxing, tai-bo och taekwondo. En chock kombination av övningar från kampsport gör ockupationen effektiv inte bara för att gå ner i vikt, men också för att utveckla din flexibilitet, smidighet och samordning. Du kommer att förbättra hållning, stärka dina muskler, bli av med övervikt och celluliter.

20:00 - 21:00 MASTER TRAINING av THAI Chi från mästaren Shi Yanbin

Befälhavaren är en av femtio munkar som har rätt att undervisa. Han reste många länder med seminarier och tal, undervisade i USA i ungefär två år och i 2006 skickades han av Shaolin-klostrets rektor, Shi Yong-sin, för att arbeta i Ryssland, efter att ha fått en välsignelse att arbeta från patriarken Kirill. I kväll håller Master Shi Yanbin en timmes träning på Chen Style Taijiquan.

Officiell webbplats för projektet: http://bmhwithstars.ru/

Vidare - mer! Träning «Reebok MAN WITH STARS» är det perfekta formatet, vilket gör att träning enkelt blir en del av ditt liv! Om du länge ville ändra något i dig själv, så har din dag kommit. Accelerera processen med fitnessutveckling och bli en man med Reebok!

Deltagande i någon träning «Reebok MAN WITH STARS» är gratis! Registrera dig bara på evenemanget på webbplatsen *, få en bekräftelse, skriv ut den och ta den med dig.

* Genom att anmäla till evenemanget bekräftar du att du är bekant och godkänner "Regler för deltagande i evenemanget" som publiceras på projektets officiella hemsida: http://bmhwithstars.ru/