Beige skor

Sko beige - en modern klassiker och ett utmärkt alternativ till universella svarta skor. Från och med 2010 lämnar nakenskor inte catwalken och showcases av modebutiker. De blev de riktiga favoriterna av den engelska prinsessen Kate Middleton och många andra kända kvinnor.

Varför är beige skor så populära?

  1. Skor av kroppsskuggor är ett utmärkt ställe för de låga tjejerna. Förvandlas till en smal modell kan vara i skor, vars färg passar bäst i skuggan på benen eller ströarna. Om du vill se lite längre och slankare, välj beige skor i din huds ton. Fusionerar med fötterna, skorna ser ut som deras fortsättning, vilket skapar effekten av förlängning. Om du inte hittar den exakta nyansen - välj skor för flera toner lättare, men i alla fall inte vice versa.
  2. Damskor i beige färg är inte mindre mångsidiga än de vanliga svarta. De kan kombineras med kläder i en mängd olika nyanser, från rosa, persika, turkos och till klassisk brun, blå och grå. Skor av mjuk köttfärg kan perfekt uppdatera en strikt kontorsrock, särskilt på sommaren. Beige båtskor är det bästa tillskottet till kläder i klassisk stil.
  3. Skor av naturliga beige nyanser passar kvinnor i alla åldrar. Skor av nästan vilken stil som helst i denna färg kommer att se väldigt feminin och elegant ut.

Läder, lack eller mocka?

Valet av material och form av skor beror i viss utsträckning på din stil.

  1. Läder beige båtskor - ett otvetydigt val för kontorskläder.
  2. Lacquered beige skor med höga klackar och så kallade gladiatorer i avslappnad stil är mer lämpliga för unga tjejer, älskare av klubbar och fester. Lacquered beige skor matchar perfekt med jeans och klara kläder.
  3. De mest feminina är beige mocka skor på plattformen . De ser vackra ut med långa klänningar och flödande kjolar i romantisk stil. Skor av samma form, men mer eleganta, till exempel dekorerad med en spridd glitter, kan du säkert bära en festlig kvällsklänning. Men de mest universella beige mocka skor på en kil . De är det bästa komplementet till hippiesna och etnisk stil, medan de är ganska lämpliga för verksamheten och till och med kvällens bild. Idealiskt, om kilen har samma färg och material som huvuddelen av skon.

Beige skor Labuten - en dröm om kvinnor

Skorna hos den kända designer Christian Labuten är unika i sin ovanliga design. Den röda sulan har blivit en särskiljande egenskap hos märkets skor. Den icke-standardiserade detaljerna är som en magnet lockar mänens utseende. Extravagant skor gör sina ägare oerhört sexiga.

Designerskor tillverkas i en mängd olika former och färger, men kvinnornas beigeskor Labuten med röda sålar har stor efterfrågan tack vare en effektiv kombination av färger. De slashar benen och kombineras perfekt med många outfits. Många modeller är lämpliga för konservativa klassiker, liksom för jeans och mini kjolar. Till exempel, beige läderskor Vendome båt med öppen tå och på en dold plattform. Dessa skor kan bäras på eftermiddagen under en kostym på kontoret och på kvällen under jeans eller till och med under en cocktailklänning när man går på fest. Samma universella modeller är Cachottiere och Pigalle.

Idag betraktas Christian Labuten som lagstiftare för skoform, och hans skor är mycket populära bland världsstjärnor. De bärs av Christina Aguilera, Britney Spears, Madonna, Victoria Beckham, etc. Medelpriset på ett par skor är ca 800-900 $ och för många är det en riktig lyx. Dessutom kan du inte köpa så kallad "labuteny" någonstans. De verkliga skorna av detta märke säljs endast i fem butiker i världen.