Vackra långa klänningar

Vem sa det för att betona din femininitet, behöver du ha en fransk mini med en sexig utklipp på bröstet? När allt kommer omkring borde en kvinnas skönhet inte vara öppen och skrikande, som ett vägmärke, men mystiskt och raffinerat. För detta är det inte nödvändigt att hänvisa till ljusa färger, pailletter och cut-outs. För manifestationen av femininitet och elegans är vackra långa kvällsklänningar ganska lämpliga. Komplexa draperier i kombination med ett lyxigt flytande tyg kompletterar perfekt bilden av en vuxen självsäker kvinna och längden på maxi kommer att distrahera uppmärksamhet från problemområdena i figuren och kommer att betona ansiktet.

Vackra stilar av långa klänningar

I samlingar av många moderna designers kommer det säkert att vara ett par långa eleganta klänningar för kvinnor , som i regel blir höjdpunkten i showen. De mest vinnande modellerna kan regelbundet observeras på Röda mattan och viktiga filmutmärkelser, och de kvinnor som förkroppsligar den bästa bilden med maxi-klänningen garanteras att få rykte av stilikonet.

Om du vill göra en furor vid det kommande firandet, kan du också hämta en lång klänning. Enligt stylisterna är följande alternativ mest fördelaktiga:

  1. Med en accenterad bröstlinje. Din klänning kan ha en överdriven midja eller bara en vacker halsringning. Mycket sexig ser djup V-hals, som kan vara den enda dekorationen i kläder. Unga tjejer med en tätt figur kommer att passa en cutout bando, vilket tyder på inga band.
  2. Med en korsett. Perfekt för ett bröllop, ett lopp eller en boll. En korsett med modelleringsinsatser döljer en liten mage och en ofullständig midja. Det enda negativa - en klänning med en korsett fettar lätt rörelsen och ger inte ett suck fullt bröst. Presenterad av varumärkena Sue Wong, H & M, Vika Smolyanitskaya, Diana Dorozhkina.
  3. Tryckta modeller av lätt tyg. Lämplig för vårsäsong. Som regel har de inte ärmar och hålls på tunna remmar eller korsband. Vackra långa sommarklänningar presenteras i samlingarna Kenzo, Stephan Pelger, Chloe, Elie Saab, Christian Dior.
  4. Modellen "fisk". Vackert skärper figuren, vilket gör att det ser ut som en timglas. Kjolen stramar benen mot knäet, och under det expanderar den kraftigt, vilket gör gången jämn och feminin. Lämplig för speciella evenemang.