Lion and Taurus - Kompatibilitet i olika livsområden

Livet i detta par kommer aldrig att fortsätta lugnt. Bara efter ett tag börjar de lära av varandra. Lejonet kommer att behärska tålamod, lära sig att be om ursäkt och börja lita på partnern. Oxen kommer att behärska möjligheten att gå till målet, som Lev gör. Stoppa inte överst och bygga nya planer.

Lion and Taurus - kompatibilitet i kärleksrelationer

I detta par kommer alla att sträva efter att leda sig över den andra. Oxen kan ge upp positioner och lämna om Lionen överdriver det med frekvent demontering och strid. Om möjligt borde Leo försöka att inte vara i konflikt och kom ihåg att Taurus tålamod har en gräns. Glädjen av kärleksfulla relationer kommer så fort Taurus och Leo börjar höra varandra. Båda är naturledare och båda är vilade.

Konflikt i deras förhållande blir uttömd när en av dem ger ut till en annan. Eller de kommer att lyckas komma överens och hitta kompromisser. Det kommer inte att hända så snabbt, det kommer vara svårt för alla att ge sina positioner. Tiden kommer att polera alla skarpa kanter och om det finns visdom i båda, kan ett sådant förhållande vara fruktbart. Harmoniska och glada, de kommer, om Taurus kommer att tillåta Leo att vara kaptenen på sitt skepp. Taurus och Lion i kärlek är helt kompatibla, men det borde vara mer baserat på passion och attraktion.

Kompatibilitet med Taurus och Leo i äktenskapet

Detta par har den högsta kompatibiliteten i äktenskapet . Det är fantastiskt. Att de är så olika och ständigt konfronterar en partner gör dem till ett perfekt komplement till varandra. Det hänvisar till alla sfärer av relationer. Detta par har den starkaste energin, båda är externt vackra. Detta gör att attraktionen mellan dem helt enkelt otänkbar. Och det är bara att ha tålamod och lära sig att ge ut.

Lions och Taurus unionen kommer att bli mycket framgångsrika om:

  1. Leo lär sig att ge rätt att vara ledare för andra halvan.
  2. Taurus måste också förena med det faktum att den andra hälften är okontrollerat att spendera pengar.

Lion and Taurus - kompatibilitet i äktenskap för tecken är bra, men det tar tid att bygga idealiska relationer. Och bara om båda parter gör koncessioner och visar tålamod möjligt att bygga en fullfjädrad och långsiktig relation. Många par, drunknade sina ambitioner och visade visdom, byggde starka familjer och behöll samtidigt kärlek och passion. Om partnerna är redo för det här är det värt ett försök.

Oxen och lejonet i sängen

Det viktigaste är att bestämma vem som är ledande inom sexuella relationer. Det är ingen tvekan om att Taurus och Leo är kompatibla - de är perfekt anpassade till varandra, och en sådan allians kommer att bli ljus och framgångsrik. Lejonet kommer alltid att kunna ge variation och visa fantasi. Han är en experimenterare. Allt som krävs av Taurus är att uthärda partnerns önskan att förena sig med att han har en våldsam fantasi och överlämnar sig helt till honom. Om ledningen i pasteller kommer att ges till Leo, kommer du inte att bli uttråkad heller. Är Taurus lejonet i sängen tvivel inte orsaka, för att han är så sensuell. Ett sådant förhållande kommer att brinna med passion.

Leo och Taurus - Kompatibilitet i vänskap

Utan mycket ansträngning kan båda tecken som varandra och kan lita på. Taurus och Leo vänskap är möjlig lång och stark, om det finns gemensamma intressen och vanliga hobbyer. Det är väldigt viktigt i en sådan allians att Taurus agerade som en tacksam åskådare. Leo kommer att anta alla huvudrollspel. Att erkänna alla Leo Laurels, som en erkänd ledare kommer inte att vara lätt alls. Men genom att göra eftergifter kommer deras vänskap att vara evig. Leo och Taurus - Kompatibilitet i vänskap är nära ideal, de kommer inte att bli uttråkad säkert.

Leo och Taurus på jobbet

I affärer är det bättre att inte stöta på dessa tecken på stjärnteckenet. De är osannolikt att kunna arbeta tillsammans. I stället för fruktbara projekt, bara rätter och konflikter. En sådan allians är osannolikt att uppfylla förväntningarna, snarare sluta i fullständig besvikelse. För att de har olika taktik i sitt arbete:

  1. Oxen är van att uppnå allt med flit och ansvar.
  2. För Leo, den största andligheten.
  3. Lean Taurus, ständigt spara upp för en regnig dag.
  4. Lejonet spenderar omedelbart allt han har tjänat.
  5. Oxen och Leo är kompatibla, enligt astrologer, endast i fallet med kontroll över varandra.

Star par Taurus and Leo

Om Lion och Taurus närmar sig varandra är kontroversiell, men par som lyckats skapa en lycklig familj säger bättre än stjärnorna:

  1. David Holliday och Estelle Lefebure . David Holliday - det här är en typisk Lion, målmedvetet och envis. Berömd skådespelare och sångare vann den vackra modellen. Estelle Lefebure, en stark personlighet , känd för sin envisa karaktär och tydligt uppsatta mål. David fängslades av hennes skönhet, brinnande passion. Men bara på grund av Estels sunt förnuft och hennes visdom, blev de gift. Oxen Vyacheslav Fetisov, en känd hockeyspelare av en välkänd stålkaraktär, tog också sin fru som en modell.
  2. Vladlena Sergievskaya och Vyacheslav Fetisov . Vladlena Sergievskaya, en lejon på ett horoskop, känd som en modell och en affärskvinna under lång tid, motsatte sig domstolen av Vyacheslav Fetisov, en berömd hockeyspelare och Taurus. Men så småningom gick försvaret och blev hans fru.
  3. Julia Menshova och Igor Gordin . Lev Yulia Men'shova, känd i sina cirklar för femininitet och charm, gifte sig med Igor Gordin - Taurus på ett horoskop och en berömd skådespelare. Ett långt äktenskap gav dem glada dagar och två underbara barn. Men vägen till ett lyckligt äktenskap var lång och slingrande.