Baby roliga filmer

Se barnens roliga filmer kan vara hela familjen på en ledig dag eller på kvällen. Bra komedier är utmärkt humör. Att titta på filmer är ett bra sätt att spendera din familjetid.

Lista över barnens roliga filmer

Det finns många roliga filmer, som kommer att vädja till barn i olika åldrar.

  1. Under nyårssemestern kan du se "ensam hemma" tillsammans . Den här filmen har blivit en kult. Första gången han visades 1990. Han pratar om en liten pojke som oavsiktligt stannade i några dagar ensam i ett stort hus. Och ensam kunde han skydda huset från rånare. Många har sett den här filmen, men det kan ses över med glädje och flera gånger.
  2. En av de roligaste barnfilmerna är "101 dalmatiner". Han förtjänade kärleken till många beundrare bland vuxna och barn.
  3. Barn över 6 år kan bjudas in för att titta på filmen "King of the Air" , om pojken och hunden, som han hämtade upp. Filmen berättar om nya vänners äventyr och hundens speciella förmågor.
  4. "Elektronikens äventyr" är en gammal sovjetfilm, men det är intressant att titta på det också för moderna barn. Många känner till låtarna från den här filmen:
  • Barn i skolåldern kommer att vara intresserade av komedi "Terrible Henry." Det berättar om en pojke som tar med sig alla med sina pranks. Men bara han kan rädda sin skola från problem.
  • Till roliga barnfilmer - komedi hänvisar till "Jody Modi och en tråkig sommar." Det här är en amerikansk film om en elev av tredje klass, som kommer att tillbringa en ljus och glad sommar.
  • "Deniskin Stories" - en film baserad på bok med samma namn. Det berättar om en pojke som heter Denis, med vilka intressanta historier händer. Innan vi ser filmanpassningen kan föräldrarna läsa den här glada boken Victor tillsammans med barnen Dragoon.
  • "Fullt framåt!" - En glad film för familjevisning. Filmen släpptes 2014. Filmen är lämplig för familjevisning. Denna berättelse handlar om en pojke som verkligen ville delta i tävlingar för barn och föräldrar. Och också om hur varje relädeltagare övervinner inte bara fysiska hinder, men också moraliska.
  • Alla dessa intressanta roliga barnfilmer hjälper dig att slappna av och skratta positivt. Senare kan du diskutera historien och de ögonblick du gillar.