Antwerpen - utflykter

Den näst största staden i Belgien, Antwerpen , grundades under den fjärde medeltiden. Sedan dess och fram till idag är det fortfarande ett blomstrande centrum för konst, hantverk och handel. Idag ligger denna metropol, belägen vid Scheldt, huvudstaden i den ursprungliga regionen Flandern. Här kan du besöka många intressanta platser och attraktioner . Därför, ha kommit till Antwerpen, var noga med att besöka det med en utflykt.

Sightseeingtur i Antwerpen

En sightseeingtur i Antwerpen kommer att introducera dig till den här gången kraftfulla staden av era stora upptäckter. Stadens namn är bokstavligen översatt som "kasta en hand". Och han namngavs för att hedra den modiga Braboen, som avskurnade sin hand från jätten som terroriserade lokalbefolkningen.

En sightseeingtur börjar från den vackraste byggnaden vid centralstationen . Därefter guider guiden dig genom de viktigaste shoppinggatorna, separat stoppar för en diamant. Du kommer att besöka Antwerpens centrala torg, promenera längs den vackra strandpromenaden, titta på den kända gatan i antikaffärer.

En guide som talar ryska kommer att introducera de som är intresserade av konst med konstgallerier och museer. Till exempel kommer många att vara intresserade av att besöka pressens unika museum. Det var här på 1700-talet att den första tryckta tidningen i världen började publiceras (för jämförelse, i Ryssland såg en sådan händelse nästan hundra år senare). Besök den världsberömda konsthögskolan, där Van Gogh studerade.

Slut på en sightseeingtur i Antwerpen i det lokala bryggeriet där du kan prova färsk öl. För 1-5 personer kostar kostnaden för sightseeingturen 120 euro och för en grupp på 6-10 personer - 240 euro. Eftersom vädret i Belgien är mycket bytbart, gå på en utflykt, ta ett paraply med dig.

Utflykt "Modeindustrin i Antwerpen"

För beundrare av mode och design, samt yrkesverksamma inom modebranschen, glänsande tidskrifter och lyxklädbutiker, blir det intressant att turnera de tematiska platserna i Antwerpen. Under medeltiden var det i Antwerpen att barock- och renässansstilar uppstod, liksom skolan av flamländsk målning. Här skapades många av deras dukar av Peter Paul Rubens, Antonis van Dyck, Peter Brueghel. Under 80-talet av förra seklet skapade de berömda Antwerpen-designerna en riktig revolution i mode.

Guiden tar dig till de mest kända showrummen och modebutikerna. I programmet besöker Rubens hus , modemuseet , etc. Denna turné hålls vanligen i 2-2,5 timmar, och kostnaden är 96 euro per person.

Utflykt "Antwerpen - Diamond City"

Ett bra intryck av Antwerpens gäster kommer att förbli från utflykten till diamantaffärsmuseet . Denna stad erkänns över hela världen som centrum för utvärdering, skärning och handel med diamanter och diamanter. Det är här att upp till 60% av alla diamanter i världen produceras. Några värdefulla utställningar skapades på 1500-talet. Dessutom kan du beundra de konstgjorda modellerna av de berömda diamanterna "Kohinor", "Polar Star", "Akbar Shah". Här kan du titta på en juvelerares arbete som skär stenar med hjälp av gamla och moderna verktyg.

Diamantmuseet går från 10 till 17 timmar. Kostnaden för turnén är 6 euro och för barn under 12 år - gratis.

Utflykt till hamnen i Antwerpen

Utflykten till Antwerpen hamnen är ovanlig, mycket underhållande och informativ. Där kommer du att bekanta dig med sitt arbete, besöka ett specialpedagogiskt centrum, få möjlighet att träna i fartygets ledning eller till exempel ladda en pråm med en gaffeltruck på en speciell simulator. Det blir intressant att titta på porten under uppbyggnad - den största i världen. Fortsätt resan på resan på en fritidsbåt från vilken du kan se porten av Antwerpen.

På en timme en sådan utflykt blir det nödvändigt att betala 50 euro från en person.

Oavsett vilken utflykt du väljer själv, garanteras positiva känslor och oförglömliga intryck till dig!