Ansiktsgrädde för vintern

Ansiktets hud kännetecknas av ömhet, och detta är dess obestridliga plus. Men en sådan positiv egenskap hos ansiktets hud har en nackdel, när en vassvind rider på gatan och termometern visar en siffra under noll.

När du behöver en vinterkräm?

Frost och snö - ett verkligt test på huden, eftersom det under deras inflytande är rynkor, förlorar elasticitet och kan även visa några fina rynkor. Om en kall och stark vind lägger till det dåliga vädret, då kan du få peeling och förväxling. Så från år till år är det absolut omärkligt att det finns processer som accelererar för tidigt åldrande, om det under denna period inte ger huden noggrann uppmärksamhet med hjälp av skyddande och fuktgivande krämer.

Vinter ansiktsflöde kan vara av två typer - en som används dagligen och en som lagras för speciella tillfällen, när huden behöver extra näring. Som daglig kräm behövs skyddande och fuktgivande kräm och näringsrik kräm behövs när frosten lämnat sitt märke på huden i form av rodnad, rynkning och flakning.

Skyddande ansiktskräm på vintern från Mirra och Lancome

Företaget Mirra i skapandet av kosmetiska produkter ägnar särskild uppmärksamhet åt hudregenerering. Därför har den en separat linje för att skydda huden mot negativa miljöfaktorer, där det är möjligt att hitta både solskyddsmedel med olika skyddsfaktorer och hudkräm för vintertid.

Vinterskyddande ansiktsgrädde kallad "Cryoprotectant", som hjälper till att återställa barriärfunktionen i huden. Det hjälper det att anpassa sig till förändrade väderförhållanden, och eftersom det är meningen att det ska användas på vintern är krämmen tjock nog, men inte fet i konsistens. Huvuddragen i grädden är växtbaserade extrakt, som aktiverar hudens skyddsfunktioner, accelererar blodcirkulationen och återfuktar, vilket hindrar fukt i cellerna.

Immunstatusen hos huden förbättras genom extraktet av propolis , och fettsyror hjälper fukten inte att konsumeras.

Grädden rekommenderas att användas som dagtidsmedel.

En annan effektiv ansiktscreme för vintervård är utvecklad av Lancome Bienfait Multi-Vital. Det hjälper till att stärka hudens skyddsmekanismer, vilket minskar sannolikheten för rodnad och flaking.

Fuktgivande ansiktskräm på vintern från Clinique

Eftersom vintern inte bara är hård, men också måttlig mild, kan du hitta ett botemedel som inte skyddar huden, utan upprätthåller dess normala tillstånd. Behovet av denna kräm är främst för de kvinnor som inte gillar att använda en daglig tät grädde, och därför behöver man inte hitta en värdig ersättning för varmare dagar när det inte är nödvändigt. Ansiktsgrädde för vintern, som inte skiljer sig från svåra väderförhållanden, är varumärket Clinique - Comfort on Call Tested Relief Cream. Denna kräm är avsedd att mjukna och lindra känslig hud. Det kan ta bort irritation och till och med återställa den krackade huden.

Nourishing ansikte grädde på vintern från Matis

Vinter närande kräm behövs för användning som en "ambulans". Om grädden för daglig användning inte kunde hålla huden fuktad och av någon anledning blev det grovt, skapar en känsla av täthet, då behövs det i detta fall en fettsyrande grädde som appliceras över natten efter användning av en återställningsmask.

En av företrädarna för sådana krämer är SOS Nutrition från Matis. Denna kräm kan användas inte bara på vintern - vid första observationen av fel i huden bör den användas, eftersom den närmar, fuktar och effektivt återställer huden. Den består av naturliga komponenter - kamomill och verbena, som lindrar inflammation och läker mikrokronor.