Äldre graviditet

Nio månader ser du fram emot det ögonblick när du tar din bebis i sina armar. Varje dag varar för dig som en evighet, och den sista av dem verkar i allmänhet vara oändlig. Och nu väntar den efterlängtade tiden, men ingenting händer. Pass dagen, den andra och ditt barn och kommer inte att födas.

Om denna period varar i två veckor, säger läkaren att du har gravid graviditet. Men gör inte panik omedelbart, inte alltid en gravid graviditet betyder något dåligt. Det finns många anledningar till att födseln kan vara försenad. Här är några av dem:

  1. Det här är mödrarnas vikt, den framtida moderens stämning, livmoderns tillstånd och mängden näringsämnen i sig, densiteten hos benen på fostrets skalle. En sådan perenashivanie kallas imaginär och ingen skada på barnet kan inte orsaka.
  2. Om födelseskinnet vid födseln ser torr, skrynklig, fläckig, gul eller grön, och det inte finns smörjning, är det möjligt att diagnostisera en gravid graviditet. Detta är patologi. Barnet är födt "overripet", ser väldigt tunt ut, han har långa armar och ben, hans beteende är rastlös.

Om den imaginära graviditeten är helt klar, vad är orsakerna till en riktigt gravid graviditet?

Vi kan genast säga att de inte har blivit helt studerade än. För närvarande utpekas följande: "gamla" nyfödda (kvinnornas ålder vid födseln är över 30 år), konstant menstruationssjukdom, gynekologiska och endokrina sjukdomar, nedsatt funktion hos moderkakan, sen toxikos, fosterutvecklingspatologi, otillräcklig mängd glykogen i livmodern. Orsakerna till den försenade graviditeten, vi fick reda på, nu låt oss prata om dess symtom.

Huvuddragen i en gravid graviditet inkluderar följande: Förlossningen kom inte i tid;

Vanligtvis är tecken på gravid graviditet etablerad med gynekologisk undersökning, laboratorietester, ultraljud och amnoskopi. Om diagnosen är bekräftad och du har en gravid graviditet, ska du genast gå till sjukhuset. Mest sannolikt kommer det att finnas ett beslut att stimulera födseln. Var rädd för detta borde inte, för bredvid dig kommer du att vara specialister som på en svår tid kommer att hjälpa.