1920-talet klänningar

Stora krig ger stora förhoppningar. Det var under de viktiga perioderna av historien att kvinnor radikalt förändrade inte bara deras världsutsikt, men också deras utseende. Gränsen mellan mode och stil från 1900-talet och 1900-talet delade upp tydligt modetrenderna i "före" och "efter".

Klänningar i stil med 20-talet - egenskaper

Tappningklänningarna på 1920-talet hade en fri silhuett, en förkortad längd och en mjuk underdämpad midja. Vid korsettens återkomst var det inte fråga. Det var under denna period att dragkedjan blev mycket populär.

Klänningens längd på 1920-talet blev gradvis förkortad. Först ansågs längden på fotleden vara fashionabel, efter fem år började kvinnor bära kortare kläder strax under knäna. Till sist blev vi djärva för de här tiderna klänningar i stilen av 20-talet strax ovanför knäet.

När det gäller snittet var snittet på 1920-talets vintageklänning lätt och ganska mildt. Till ära var klänningar pläterade , små skladochki på kjolar och jackor, dekorativa dekorationer uppskattade.

Bröllopsklänningar från 1920-talet

Bröllopsklänningar 20-talet från 1900-talet sydde olika stilar. Det kan vara rakt med lakoniska linjer, klädtrumpeten som används i popularitet, modeller på tunna remmar eller utan dem. Mode klänningar i stil med 20 år erbjuder en diskret midja, det gäller även bröllopsklänningar.

Längden varierade från en djärv mini och upp till max längd i golvet. Till ära var en djup halsringning och pärla smycken. En lång sträng av pärlor, ibland nådde den två meter, viklade runt halsen i flera varv, vilket var otroligt fashionabelt.

Aftonklänningar på 20-talet

Huvudsiletten av 1920-talets klänningar för ett speciellt fall var ett smalt rakt rör. Dess längd varierade från underben till fotled. Ofta var det en klänning utan ärmar på tunna remmar. Framsidan var en låg halsringning med V-nacke. Klänning av perioden 20 år av Chicago var särskilt sexig. De var dekorerad med många bågar, genomskinliga kompositioner av tyg eller fjädrar.