Strandpåse matta

Utgång till havet eller floden kräver närvaro av viss utrustning: en vacker baddräkt, strand tofflor, en ljus scarf-pareo . Och för att lägga till det är allt bekvämt i en strandpåse-tecknad, som utspelar två funktioner på en gång: i knäppt form - en bekväm lounger i knäppt upp - en rymlig väska.

Matta väska för stranden

En vikbar strandmatta är en mycket bekväm sak, eftersom inte alla kan bära en filt på vilken du kan ligga, men du kan inte använda en strandhandduk som sängkläder som hygienisk. Vikbar matta, utrustad med blixtlås på varje sida och om nödvändigt byta till en väska där du kan lägga till många strandtillbehör är ofta det mest optimala valet. Beroende på vilken typ av strand du vill koppla av, välj versionen av transformatorväskan också. En strandmatta för stenar brukar bli tjockare, mellan väggarna finns det ytterligare mjuka dynor som gör oanmälda olika oegentligheter och du känner inte små stenar. För sandstränder är en stråmatta också lämplig, eftersom sanden är mjukare och bekvämare. Dessutom torkar en sådan mat snabbt, behåller inte fukt och ackumulerar inte skadliga bakterier.

Välja en hopfällbar strandmatta

En strandmatta väska i form av en matta kan tillverkas i olika färger med olika finish. Det nedre lagret av en sådan matta är vanligtvis gjord av en vattentät oljeklädja i silverfärg eller tyg. Om så önskas kan du välja en matta precis den färg som passar din strandstil, färgen på baddräkten eller sundressen. Storleken på väskan är också vald individuellt. Om du vill vila vid vattnet ensam, köp sedan ett enda alternativ, för kvinnor med en stor familj, två-sitsa stranden påse mattor, som vik tre gånger, döljer en ganska stor plats för att ligga. Det finns också praktiska halvfasta modeller. När du väljer utformningen av en mattepåse, var uppmärksam på att på modeller som är dekorerade med ett litet mönster finns det mycket mindre synliga märken av sand eller våt skilsmässor, medan de i monokromversioner är omedelbart uppenbara. Välj också mattan efter vikt: När den är vikad ska den vara tillräckligt ljus att du enkelt bär en sådan påse även när den är lastad.