12 singlar bland kändisar - en livsstil utan vänner

Vi valde flera kändisar, som är vana att göra utan vänner eller flickvänner.

På senare tid har fler och fler människor valt ensamhet som ett sätt att leva. Det fanns även namnet på detta fenomen "singletonstvo", vilket på engelska betyder "singelperson". Sådana människor känner sig bekväma i sig själva och undviker eller minimerar kommunikationen med släktingar och bekanta. De har lite eller inga vänner.

Och om du gör dig till singletoner, var inte upprörd, för att du inte är ensam. Många kändisar kan framgångsrikt gå med dig. Tyvärr, på grund av deras isolering, bestämmer inte många av dem att de ska ta sitt liv för allmänheten. Dessutom är anledningen till att de inte har vänner mycket olika.

1. Naomi Campbell

Det kallas ofta en kvinna skandal eller Black Panther. Naomi är så fritt kärleksfull och självständig att hon inte behöver vänner. Med hennes karaktär är detta extremt svårt. Att kommunicera med människor väljer hon bara de från vilka det kommer att finnas åtminstone någon fördel. Parterna som Naomi arrangerar betalas alltid och kostar mycket pengar. Vad kan vi säga om hennes outhärdliga karaktär och överdriven känslighet!

Modemens stämning kan ändras flera gånger om dagen. En av de högsta historierna hände med Naomi Campbell vid Londons Heathrow Airport. På grund av förlusten av sitt bagage kom hon till en obeskrivlig raseri och pounced på poliserna, som försökte lugna henne ner. Denna nervösa uppdelning kostade Black Panther 200 timmar offentliga arbeten och en böter på $ 5,330. Nyligen har modellen lugnat sig och föredrar att spendera tid ensam.

2. Madonna

I listan över kändisar med komplexa mores kan du säkert skriva in Madonna. Nyheten om att den här sångaren inte har några vänner kommer inte att överraska någon. Även om hon gillar att besöka högljudda fester och sammankomster, men sällan låter andra i sitt liv. Och vem vill dela sina hemligheter med drottningen av chockerande. Madonna tar upp fyra barn och föredrar att kommunicera med dem.

3. Gwyneth Paltrow

År 2013 kallade den amerikanska utgåvan av Star den Oscar-vinnande skådespelerskan den mest oacceptabla kändis på planeten. Hennes kollegor på uppsättningen klagade ofta över stjärnornas tunga natur och hennes ständiga klagomål om att hon inte hade tillräckligt med tid att kombinera arbete med uppfostran av barn. Hennes man, rocker Chris Martin, skilde henne, och hon har nästan inga vänner.

4. Beyonce

Åsikterna om den här chockerande sångaren varierar mycket. Vissa hävdar att det är detsamma som det ses på scenen och i klipp: okontrollerat och till och med något aggressivt. Andra, inklusive hennes mamma, tror att hon jobbar mycket och tillbringar större delen av hennes inkomst på välgörenhet. Men trots allt har Beyonce inte många nära människor. Sångaren erkände att hon helt enkelt inte har tid att sitta med sina vänner.

5. Angelina Jolie

Den berömda skådespelerskan har upprepade gånger medgett att hennes enda flickvän var hennes mamma. Angelina kunde aldrig återhämta sig efter hennes död. Även hennes äktenskap med Brad Pitt och barnets födelse kunde inte ge henne lugn och lycka till. Dessutom verkade detta äktenskap fram till nyligen verka mycket starkt, led av de två tidigare. Och vissa källor rapporterar att Brad erkände att Angelina vände sitt familjeliv nästan till helvetet. Skådespelerskan hängde sig helt och hållet till jobbet och började till och med styra. Vilken typ av sammankomster med vänner?

6. Megan Fox

Kanske anledningen till att Megan Fox inte har några vänner är inte i sitt tunga humör. Men i början på filmen "Transformers" tänkte alla på det sättet. Hon kommunicerade inte med kollegor på besättningen och uppförde sig i allmänhet väldigt fristående. Men då visade det sig att anledningen är något annorlunda. Megan erkände att hon är en introvert, och det är svårt för henne att kommunicera med människor. Kanske är det därför hennes enda vän, skådespelerskan tror hennes man - skådespelare Brian Austin Green.

7. Brigitte Bardot

Denna magnifika skådespelerska, som i 80 år, har länge varit besviken över alla slags mänskliga relationer och bor ensam i en villa i södra Frankrike med ett par hundra hundar som hon plockade upp på gatan. Brigitte Bardot föredrar att kommunicera endast skriftligen, endast med statscheferna och endast på allvarliga ämnen. Huvudtemat för henne förblir djurskydd. Skådespelerskan har inga vänner och nästan inga släktingar. Hon ägnar all sin tid till att kommunicera med djur.

8. Richard Gere

Den välkända Hollywood-skådespelaren Richard Gere vägrade att kommunicera med omvärlden i början av 2000-talet, då han verkligen tog ett stort intresse för buddhismen, Tibet och sökandet efter meningen med livet. För detta skilde han Carey Lowell, med vilken han bodde i sju år, och ägnade sig helt till pilgrimsfärd och självkännedom. Ibland avviker han emellertid från meditationer och kommunicerar med reportrar, men återtar sig igen i sig själv. Kommunicerar endast med sin son och med en andlig mentor. Han planerar inte något mer.

9. Miley Cyrus

Såsom är känt, behåller många kändisar vänliga relationer bland dem själva. Tillsammans deltar de på olika evenemang och stjärnfester. Sångaren och skådespelerskan Miley Cyrus har en helt annan åsikt om denna fråga. Hon hävdar helt enkelt att hon inte har vänner bland kändisar. Där det finns avund, viljan att alltid vinna utan kostnad - det kan inte vara någon vänskap. Miley föredrar att kommunicera med riktiga människor som har ett enkelt och enkelt liv. Sångaren medger att sådana relationer inspirerar henne.

10. Manny Pacquiao

Folkets visdom säger: "Säg inte vad du kommer ångra i morgon." Det skulle inte skadas för att komma ihåg den filippinska boxare Manny Pacquiao, som med en rash-fras förlorade sina vänner och affärspartners i ett ögonblick. Den berömda filippinalen gjorde ett högt uttalande som kritiserade äktenskap av samma kön.

Efter detta uttalande försökte boxaren att be om ursäkt för dem för att utjämna reaktionen från representanterna för sexuella minoriteter, säger att han inte har något emot sex minoriteter, men helt enkelt inte stöder samma sex äktenskap. Men den här frasen tog bort honom från hans kontrakt med Nike, och hans långvariga vän och promotor Bob Arum, som bad om ursäkt för USA: s homosexuella samfund, talade emot honom.

11. Matthew Perry

Paradox, men en av huvudaktörerna i serien "Vänner" Matthew Perry, gick nästan inga vänner kvar. I många år blev skådespelaren framgångsrikt ersatt av alkohol och droger. 1997 kom Perry till rehabiliteringscentret "Vicodin", där han behandlades för drogmissbruk i 28 dagar, men 2001 började han missbruka inte bara droger utan även alkohol. Matthew medgav att han drack två pints vodka om dagen och tog ett stort antal tabletter.

Skådespelaren vägrade att delta i en särskild två timmars utgåva av serien "Vänner", med hänvisning till anställning, men fotografer lyckades ta Matthew, gå på Londons gator och prata med sig själv. Utanför förändrade skådespelaren mycket, och inte för det bättre. Vilken slags skytte och vänner. Det är ledsen, eftersom alla tyckte om den charmiga och kloka Chandler från den populära TV-serien.

12. Tom Cruise

Den berömda Hollywood-skådespelaren Tom Cruise blev nyligen 54 år gammal. Och uppriktigt sagt blev han fast i Scientologysekten i själva öronen. De två äldre äktenskapen av skådespelaren bröt upp på grund av Scientologerna. Men om Nicole Kidman alltid behandlade dem väldigt negativt och aldrig klagade, gick Katie Holmes en stund till kyrkan. Och när hon bestämde sig för att lämna sekten fick hon status som en apostat, som anses vara den högsta synden, och Tom rekommenderades inte kategoriskt för att upprätthålla relationer med henne.

Det kom till den punkten att även med dotteren till Suri slutade skådespelaren att prata, eftersom flickan vägrade delta i en specialskola av scientologer. Nu upprätthåller Cruise i praktiken inte ett förhållande med sin dotter eller ens med den 79-årige Mary Lee Mappleter, den gamla moderen, som enligt honom var "mycket skyldig" framför honom och hade distanserat sig från sekten. Ögonvittnen hävdar att Maria är väldigt sjuk och rör sig runt i rullstol. Och vad gör sonen? Hans liv tillhör inte längre sig själv, eller att stänga eller tidigare vänner. Även det blir på något sätt arg. Överens.