Vigselringar med diamanter

I Europa och USA är det vanligt att presentera en förlovningsring under ett erbjudande att gifta sig. Med tiden slog denna vackra ritual rot i Ryssland och CIS-länderna, så många män började vara intresserade av kriterierna för val av ringar. Faktum är att allt är ganska enkelt: ju mer allvarliga dina intentioner, ju mer lyxiga dekorationen borde vara. Perfekt passform vigselringar med diamanter, som per definition inte kan vara billiga. Produkterna är gjorda av privata smyckenfirmor, men för de välskötta kunderna finns en anpassad ringtjänst. Så, hur man väljer vigselringar med diamanter? Om detta nedan.

Elite Engagement Ringar med Diamanter

Om du väljer att välja en riktigt lyxig guldring med diamant, är det viktigt att välja rätt modell. Beroende på antalet diamanter och designfunktioner kan följande typer av smycken särskiljas:

  1. Förlovningsring med 1 diamant. En klassisk modell som passar nästan alla. Här läggs stor vikt vid en enda sten, så det är viktigt att det är tillräckligt stort. Den ideala storleken är 0,1-0,2 karat. Observera att utvärderingen av stenen görs enligt "Tavernier-principen", det vill säga kostnaden för kristallen är lika med produkten av kvadraten av massa i karat till baspriset på 1 karat. Så, för en stor sten kan du betala mer än några små.
  2. Bröllopsringar "väg" med diamanter. Här är huvudprydnaden en kristallväg, som kan omsluta hela produkten eller en viss del av den. Sådana ringar är relativt billiga, för att deras dekoration används små stenar som kostar flera gånger mindre än stora kristaller. För fästning används Pave bracing, vilket gör det möjligt att bilda en enda massiv av torget helt täckt med stenar.
  3. Breda förlovningsringar med diamanter. Dessa är som regel fantasiprodukter som består av en mängd krökta element sammanflätade med varandra. Inte bara diamanter kan användas för dekoration, men också safirer, rubiner, smaragder. Mycket vackert ser en kombination av svartvita diamanter.
  4. Tematiska ringar. Vid anställningstidpunktet kommer ringar i form av en båge, hjärta, krona eller symbol för oändlighet (inverterad figur 8) att vara lämpliga. Sådana dekorationer sticker ut mot bakgrunden av stereotypa ringar, med betoning på fantasin och originalitet hos deras älskarinna.

När du väljer en ring, var noga med att kolla guldprovet och fråga relevanta dokument som bekräftar äkta ädelheten hos stenen. Observera att diamanter väldigt sällan återhämtar sig i silver och några billiga legeringar, eftersom det här sänker produkten kraftigt och liknar det till vanliga smycken. Om det råder några tvivel kan du be om råd från en privat juvelerare.

Tvillingringar med diamanter

Med detta koncept menas flera typer av ringar. De mest populära är modeller gjorda i form av två anslutna ringar, varav en är dekorerad med en väg av diamanter. Det ser ganska kreativt ut, men kostnaden för en sådan dekoration är väldigt hög.

För par som vill betona deras affinitet och likhet erbjuds en uppsättning två ringar i en stil. Mäns modeller har en mer begränsad design och är dekorerad med färre stenar, medan kvinnors ringar är mycket eleganta och större. Som en analog kan manliga modeller erbjuda förlovningsringar med svarta diamanter.