Väggplattor

I designen av moderna interiörer spelas en stor roll av väggens inredning . De är vanligtvis dekorerad med fotoramar, bilder, lampor eller väggplattor. Och den senare dagens popularitet kan vara avundas.

I inredningen har porslinskålar använts under lång tid. I det avlägsna förflutet var det en tradition för speciella prestationer att belöna människor med keramiska dekorativa väggplattor. De hölls i huset på ett iögonfallande ställe som ett minne om en betydande händelse.

Idag är de ursprungliga ornament som ofta används i köksdesign i stil med Provence eller land. Om sorterna och reglerna för sådant godkännande, läs i vår artikel.

Välj en väggplatta för köket i stil med Provence

För att ge interiören ett speciellt "fransk" humör, räcker det med att fixa ett par dekorativa väggplattor på väggen. På bakgrund av ljus, beige, vita eller sandfärger, väggar, keramiska element med bilden av lila lavendelfält, rosa och röda blommor, fjäderfä, druvor eller ljusgula solrosor ser de mest lönsamma ut.

Ofta stämmer köksrätter i Provence stil ut i det inre tack vare en artificiellt åldrad, grov och grov yta. Imitationen av en knäckt färg, som visar ljusa knoppar av pion, vallmo, krukor med lavendel eller stilleben, kommer bäst att förmedla atmosfären i ett byhus i södra Frankrike.

Inuti ett mörkt kök ser vita eller mjölkfärgade väggplattor utan repor och sprickor mer raffinerade och raffinerade ut. Deras unika textur kombinerad med fina linjer av mönster och prydnader uttrycker ljushet och diskrethet.

En av de viktigaste reglerna för att placera väggplattor i inredningen är iakttagelse av symmetri. Objekt kan placeras i en cirkel, ett kors, i form av en rektangel, en fyrkant, en oval, en stjärna eller vågor.