Vägglampor

De flesta ignorerar ignorant alla möjliga ljuskällor i rummet. Faktum är att korrekt valda belysningselement kan omvandla radikalt till och med det mest unprepossessing rummet. I en enskild grad gäller detta för väggsconces. För idag kan valet av dessa produkter skaka fantasin hos även den mest sofistikerade personen.

LED väggbricka

Detta är en utomordentligt elegant och modern möbel som ger ett originalt sätt att leverera ljus. LED sconces präglas av sina utsökta former och fantastisk design. De kan användas med lika framgång för att skapa en mysig miljö i rum med alla funktionella ändamål. Sconces med en sådan ljuskälla är extremt lätta att installera och kan tjäna både dag (varm) och kall typ av belysning .

Sconce från ett träd

Vägglampor, helt eller delvis tillverkade av trä, till exempel tall, ek eller bok, är också deras beundrare. Ofta kompletteras sådana sconces med metalliska inslag, vilket gör deras stil traditionell och oerhört elegant. Trädets täckning kan vara av mycket olika färger, vilket gör det möjligt att hämta produkten enligt de redan existerande delarna av situationen. Träsconces är också utrustade med rotationsmekanismer som underlättar användningen.

Handfat i badrummet

Belysningsanordningar för badrummet måste ha följande parametrar:

Perfekt alternativ kommer att vara halogenlökar, inbyggda olika typer av sconces. Den senare kan placeras nära speglarna, direkt ovanför teckensnittet eller i ett annat nödvändigt område.

Hörnhängslen

Detta är en extremt bekväm typ av lokal belysning. Applikationsutbudet är ovanligt brett: från kökets arbetsområde till produktionslokalerna. Corner sconces kan också tillverkas av material, ha nödvändiga dimensioner och modifieringar, vilket förenklar processen för att välja rätt produkt.

Sconce för kök

Denna belysningsarmatur ser särskilt fördelaktig ut över matbordet. Och om du väljer en modell som har en persika, morot eller aprikosfärg dekorativa eller skyddande glas, så kommer maten på bordet att se ännu mer aptitretande.

Baby Sconces

Det här är förmodligen den mest omfattande kategorin av produkter av detta slag. Deras val är inte bara chockerande, det stör i chock. Sconce i barnkammaren kan vara både standardmodifieringen, lämplig för utrustningen till det nyfödda rummet, och den mest ovanliga formen eller färgen som simulerar en favorit tecknad hjälte, en solförmörkelse eller en unik blomma. Begränsning i valet kommer endast att vara säkerheten för lampans, fantasin och budgeten för köparen.

Otroligt, även sconces kan göras i enlighet med rummets nuvarande stilistiska designriktningar. Så, till exempel, klassiska sconces är vanligtvis gjorda av metall, imitera guld, brons eller silver, kompletterat med lampskärmar och är placerade symmetriskt.

Men moderna väggarmaturer kan ha de mest otroliga formerna av skyddande och dekorativa tak.

Traditionella delar av muren i Provence-stil är olika slags smidda druvor, ljus, kedjor eller växtmönster. Detta gör sådana ljuskällor till ett verkligt konstverk, vilket är typiskt för inredning av ett rum i Provence-stil.

Sconces i marin stil liknar deras utseende portholes, gongs och lyktor av skeppet. De är som regel gjorda av metall, som kopierar antik koppar eller brons.

Faktum är att ljuskronor, golvlampor och sconces är oumbärliga hjälpare i att dekorera en raffinerad, modern och unik inredning.