Paneler för ytbehandling av ett hus under en tegel

Huset, omgivet av en fasad tegel, ser vackert och ljudigt ut. Men nu finns det material som perfekt kan imitera denna typ av dekoration, och omvandla ditt hus med hjälp blir mycket enklare och snabbare. Vi menar panelerna för den yttre ytan av huset under tegelstenen.

Fördelar med vända paneler för tegelsten

Paneler för tegel för yttre ytbehandling är ett ytskikt av två lager, vars övre lager består av ett litet segment av betongtjocklek med ett lättnad, konvex mönster som simulerar tegelstruktur och bottenskiktet är ett värmeisoleringsmaterial, vanligtvis en skumplast. Ett sådant slutmaterial har ett antal fördelar. För det första är det förstås priset. Externa väggpaneler för en tegel är mycket billigare än mot tegelstenar, och utåt ser inte värre ut. Den andra fördelen: enkel installation, eftersom det inte är svårt att montera en fasad eller väggbeklädnad med detta material. Dessutom finns det speciella värmebeständiga paneler som du kan arbeta även under den kalla årstiden. En annan positiv kvalitet är den utmärkta ljudisoleringen av sådana paneler och ytterligare värmeisoleringsegenskaper. Denna effekt uppnås genom användning av ett andra lager av panelisoleringen. Slutligen tillåter ett stort antal designalternativ att du kan skapa en fasad för ditt hem av nästan alla slag.

Design av paneler för tegelsten

Om designen av dessa paneler är värt att säga. Det finns sorter som är utformade för att dekorera en viss del av huset. Till exempel sokplattan paneler för en tegel, som ser bäst ut på hagen. Det är också möjligt att skilja paneler med en blank beläggning eller grov. Den andra till beröringen är nästan omöjlig att särskilja från verklig tegelsten. Du kan också se ett stort antal färger på sådana paneler , liksom de olika typerna av tegelstenar som de efterliknar. Detta gör att du kan använda till och med flera olika paneler i mål, vilket skapar ovanliga fasader i byggnaden.