Vad heter Valery

Valeria, brukar tycks se hård och självförtroende. Hon uppnår ständigt målet. Klättrar snabbt karriärstegen. I grund och botten visar den karaktärsegenskaperna.

I översättning från latin betyder Valeriya - "stark", "hälsosam".

Ursprung Valery namn:

Valerias namn kom från manens namn Valerius, som i sin tur kommer från namnet på den berömda romerska klanen - Valeriev.

Naturen och tolkningen av namnet Valery:

I barndomen är Valerie oförutsägbar. Om hon stod uppe på fel fot på morgonen, kan hela dagen inte vara i andan - att svulja och genomsyra en av släktingarna utan anledning, bli arg och freak out vid de minsta bristerna - TV: n är hög eller tyst, leksaken lyver inte så de tittade på det ... Och nästa dag kan vakna glad och sorglös.

Under hennes skolår försöker Lera ofta att ålägga henne sin åsikt om andra. Även om det visar sig vara fel, blir det omöjligt att övertyga henne om detta. Lera älskar att studera, men hon saknar alltid assiduity. Valeria är en sällskaplig person, hon gör vänner lätt, men hon kommer att kommunicera öppet och öppet med bara några av dem - de som hon anser vara hennes pålitliga baksida. Faktum är att denna tjej, som verkar stark och ihärdig, är mycket sårbar och känslig. Det beter sig konstigt med främlingar.

Valeria hatar sjukdom, försumlighet och insincerity. Han kollar noga, allt i hennes hus borde vara på sin plats. Om Leray av någon anledning inte tyckte om personen, så kommer hon, när han kommunicerar med honom, att försöka visa det på alla möjliga sätt. Och om tipsen inte förstås, så kommer han att säga det direkt. Ofta kränker sådan öppenhet människor, men Lera kommer aldrig att be om ursäkt om hon anser sig helt rätt.

Huvuddragen i den vuxna Valeria - diligence och flitighet. Allt ska vara på schema. Hon är en underbar talare, inte blyg av allmänheten. Den är lämplig för alla yrken som hör samman med allmänhetens talande. Valeria kan göra en strålande karriär som politiker, journalist, tv-presentatör, skådespelerska. Lera är också en bra tolk, psykolog, lärare, modedesigner eller designer. Hon kommer att vara en strikt och krävande ledare.

Vanligtvis gifter hon sig, har redan fått en utbildning och börjar jobba. Tidiga äktenskap är inte för henne. I äktenskapet föredrar Valeria att fortsätta arbeta för att vara ekonomiskt oberoende. Men hennes arbete hindrar henne inte från att vara en utmärkt älskarinna. Hela hennes fritid är hon engagerad i etableringen av absolut renhet och ordning i huset, bevarar ämnen, förbereder läckra rätter, även för en vanlig familjen middag. Lera är inte särskilt förtjust i gästerna och hon föredrar att inte gå sig själv. Hon tycker om att stanna hemma, att höja barn och kommunicera med sin man. På förhållandet med det motsatta könet ser nyktert ut, kommer det inte att lösas upp i en man. Hon kommer aldrig att anpassa sig till hennes mans intressen, tvärtom kommer hon att försöka rätta sina smaker och vanor så att de uppfyller hennes krav. Valeria är mycket avundsjuk, någon kvinna från hennes mans miljö kommer att orsaka hennes misstankar om hans otrohet.

Att bli en mamma, kommer Valeria att försöka börja jobba så snart som möjligt, nu för att försörja barnet, inte förlita sig på sin man. Men all fritid kommer att spela och engagera sig med ditt barn. I utbildningen kommer han att försöka ta upp den huvudsakliga auktoritära positionen. Hon älskar barn mycket, men de kommer att utbildas i stränghet.

Intressanta fakta om namnet Valeria:

Valerias styvhet, noggrannhet och svartsjuka leder ofta till att även de mest framgångsrika och starka, första relationerna sammanfaller. Inte önskan att söka kompromisser är vanligtvis grunder för skvaller och skandaler i familjen, som i sin tur kan leda till skilsmässa ...

Flickor med namnet Valeria har oftast en tendens till fullhet. Därför är sport för Valeria en prioritet.

Valers namn på många språk:

Former och varianter av namnet Valeria: Valera, Valyusa ,, Vaca, Lera, Lerochka, Lerun, Lerusya, Valesha, Lerukha, Valyusha, Valyusha, Lerusha, Valya, Valesha, Valyunya, Lerusya

Färgen på namnet Valeria : lila

Blomma av Valeria : lilja

Sten av Valeria : granatäpple

Nicky för Valeria / Lera: Lerka, Lera, Lerusya, Lerunya, Vava, Vaca, Tiger, Tigress, Wild katt, Tenn, Valerie, Lynx