Ultra all-inclusive - vad är det?

På semester, alla försöker få så mycket som möjligt för mindre pengar och tar ofta turer till hotell med all inclusive service. Nu allt oftare började det nya namnet på tjänstesystemet - Ultra all inclusive ("Ultra all inclusive") visas och många vet fortfarande inte vad det är.

Hur man förstår vad Ultra All Inclusive-systemet betyder? För att göra detta måste du veta vad som ingår i systemet med hotelltjänster "All inclusive". All Inclusive-systemet är komplexet av tjänster som hotellet erbjuder sina gäster gratis, det vill säga de anses redan betalda, alla andra tjänster betalas separat vid slutet av vistelsen. Ett sådant system föreslogs och genomfördes av det franska företaget Club Med.

Kostnaden för systemet "All inclusive" inkluderar:

Det innebär att "Ultra All Inclusive" -systemet är alla de tjänster som tillhandahålls under det utvidgade "All Inclusive" -systemet, plus gratis drycker av importerad produktion blir tillgängliga och antalet ytterligare tjänster ökar.

Beroende på tillägget av dessa eller andra tjänster finns det många sorter av Ultra All Inclusive-systemet: elegant, högklassig, VIP, super, deluxe, utmärkt, premium, royal class, ultra deluxe, maxi, imperial och andra. Naturligtvis kommer kostnaden för alla dessa typer att vara annorlunda och det bestäms utifrån vad det ingår, oftast är betalningen för ett sådant system mindre än då betalt för alla dessa tjänster separat.

Effekt i systemet "Ultra all inclusive":

  1. Tre måltider om dagen på principen om en buffé, varav beroende på hotellets nivå kan du välja mellan 3-10 rätter av varje sort. Och även ett gratis besök på restauranger med kök från olika länder.
  2. Snacks och snabbmat i staplarna på stränderna och nära poolerna hela dagen.
  3. Ett stort utbud av bakning och söt eftermiddag, lätta kvällsmat.
  4. Sortiment av lokala och importerade alkoholhaltiga drycker (i förväg är det nödvändigt att specificera tiden för fri arkivering, eftersom de endast kan serveras fram till 24 timmar om natten).
  5. Alkoholfria drycker: kolsyrade, färskpressade juicer till frukost, varmt och kallt.

I "Ultra All Inclusive" -systemet beror maten på maten, eftersom du väljer egna måltider. Denna mat är fördelaktig och bekväm när det är planerat att stanna permanent på hotellets territorium, men om du planerar en semester full av utflykter, blir det mer lönsamt att bara ta en rundtur med frukost.

Ytterligare tjänster i systemet "Ultra all inclusive"

I varje hotell är listan över sådana tjänster olika, men ungefär kan det vara följande:

Ofta, All Inclusive och Ultra All Inclusive-system tillhandahålls av hotell i Turkiet och Egypten, men andra länder som är intresserade av turismutveckling: Spanien, Kina, Thailand och Tunisien börjar byta till dem, baserat på erfarenheterna från turkiska hotell. Men en viss standard uppsättning tjänster finns inte, så listan över tjänster i olika hotell kan variera mycket.

Innan du åker på semester, var noga med att kolla med resebyrån, vilket system som används i ditt hotell och vilka tjänster som erbjuds där. Och vid ankomsten till hotellet är det bättre att klargöra detta en gång till.